Nemam šta dalje da se raspravljam, tražim advokata i ide tužba, ne samo za ovo, retardi radili ogradu do moje kuće, na ulici, i stavili tarabice skroz, čak mi obijali malter s kuće da im se uklope tarabice !!!!
Posadio lozu na 40 cm od moje kuće, da mu bude "vinjaga", žena stavila cveće, NA SVE TO sam ih upozorio da ne rade, rekao da sam najmio majstore za Jesen da dođu da odradim izolaciju i fasadu s "njihove" strane, odgovor njegove lujke od žene je bio : Sad si se setio, 20 godina nisi u stanju da okrečiš kuću !!!!
Ma šta te boli p*****zda zabog čega nisam uspeo da se sredim!!!!
Mislim da znate, stariji članovi se sećaju moga slučaja s kravama, ne da nisam hteo, nego mi na pamet nije padalo da sređujem kuću a nemam od čega da živim !!!!
Hvala Bogu, došlo je sve sada na svoje, stekli su se uslovi i finansije, i šta sad , bukvalno mi komšije ne daju da sredim kuću !!!!!
0.7 metara je moja kuća od granice, još nešto, granični kamen su odvalili i odneli negde jer nigde ga nema, i prave me ludim da nije ni bio nikada !!!
Ispričao sam na par mesta u selu za moje probleme s njima, dobih povratnu informaciju : sramota ih od rugla na šta ti liči kuća, pa su zato stavili cveće i lozu !!!
A evo i tarabica, kada sam im rekao kako da ja sada stavim izolaciju, ovaj što im je postavljao mi reče, pa šta, imaš mesta....
Gde bre imam mesta, pa tu nema mesta žilet da uguraš !!!!
okrenuh se i odoh, i krajičkom uva čujem gde se smejulje meni za leđa...
I preko toga pređoh, PA DOKLE VIŠE !!!!
I još nešto, počeli da me potkradaju, sin njihov mi odneo sanduk za piliće što sam pravio od starog zamrzivača, kada sam ga pitao što mi je to uzeo veli :trebalo mi je da napravim kućicu za kera a bilo mi kasno uveče da pitam...
A ja ga video i pozdravio se s njim to veče u 21:30...
Meni za piliće ne treba više....
Ove gume od automobila što se vidi na slikama cveće u njima, su mi isto "ukrali" , nestale mi bile, ja se već pomirio s tim, oni ih prefabali da ne primetim i ne prepoznam....
Opet ista priča, pitam "komšinicu" zašto ste mi to uzeli, smejala se ko retardirana, pa šta ima veze, naćićeš druge na Gradskoj deponiji !!!!
A zaista su sa deponije, bile 4 komada, 2 sjebane i dve onako, za prikolicu odlične, jer su R16C, od nekog kombija, teretnog vozila, siguran sam...
E sada je cveće u njima....
I sve linijom manjeg otpora, da se ne svađam s komšijama, ma ne da ću da se svađam, nego ćemo sad i da se sudimo !!!!