radashin
Član
Ja sam celo leto u Kroksicama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jednom se ostane bez noktiju na tri nožna prsta od tad samo HTZ.Tri meseca sam hodao na peti.Jel vi ljudi svi radite u livnici pa vam trebaju cipele sa bruksom? Mislim ima dosta poslova gde postoji rizik da nešto teško padne na nogu ali ne dešava se to tako često. Ja bih pre rizikovao to nego da nosim pola kile gvoždja u cipelama.
Skoro uvek radim u starim patikama šta god da je posao. Nisam nikad povredio nogu.
Nisam stigao da se izdepiliram, al etoStalno nesto bocka iz njih . Zabode se trn, grancica ,kamencic,...
Meni se u tim krojsericama znoje noge vise nego u bilo cemu drugom...Nisam stigao da se izdepiliram, al eto
Te plastične nisu zdrave.Nisam stigao da se izdepiliram, al eto
Ništa plastično nije zdravo. I retko šta što ja konzumiram je zdravo. Osim jedne stvari.Te plastične nisu zdrave.
Zadnji put kupio prije 2 godine 2 para gumenih cizama njihovih , kupim one filcane sa debljim djonom , ne klizu se i toplije zimi , one sa tanjim malo jeftinije ,a kupovo i policijske cipele njihove , a bilo je i opanaka gumenih , nisam ih jos poderao pa ne znam da li jos rade , jedino ako su u medjuvremenu zatvorili.Nema vise Borova
U moje vreme je bio crni šorc.У основној је за физичко био обавезан црвени шорц и бела мајица а у средњој црни шорц и такође бела мајица. мада, нисам 100% сигуран кад је требао црни а кад црвени.
Мислим да су радили нека испитивања пре 6-7 година и нашли да су канцерогене. Одмах сам их лансирао у контејнер!Te plastične nisu zdrave.