Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa burazer je promasio. Nisu one za repere, vise za pankere.To je sve samo ne cokuletina.Imao sam ih, model Underground, udobna, topla i neuništiva čizma.U sezoni vađenja šećerne repe 2007 burazer ih je nosio i negde posejao, od onda im se gubi svaki trag a kupljene su 1999 godine i koštale tada 200 dem.
Sada sam obećao ćerki da ću joj kupiti ako đačka knjižica bude odlična na kraju prve godine.
Ma zezam se, meni se ne svidjaju i to je to, verujem da su kvalitetne.To je sve samo ne cokuletina.Imao sam ih, model Underground, udobna, topla i neuništiva čizma.U sezoni vađenja šećerne repe 2007 burazer ih je nosio i negde posejao, od onda im se gubi svaki trag a kupljene su 1999 godine i koštale tada 200 dem.
Sada sam obećao ćerki da ću joj kupiti ako đačka knjižica bude odlična na kraju prve godine.
Ja nosim po lepom vremenu oko stoke, u stali ali ih ne volim, smrde noge, cepaju se carape u njima, upada zemlja, na suncu se usijaju...Ljudi nosi li iko od vas opanke?
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Eee a prvo skini sa nogu,nemoj slučajno dok ih nosišMogu da ti donesem kod Soleta da mi modifikuješ?
Probaću sutra čekićem starije radne da iščekićam, smeta mi zaštita baš, a nisam znao da može da se skine tako