Sapatnik
Član
Podvožnjak pao na prvom ispitu - Moja Backa Topola
Nakon kiše koja je padala u toku noći, stanovnike Bačke Topole je „iznenadila“ poplava u novom podvo
mojabackatopola.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vodi računa koju obuću nosiš. Po mogućtstvu malo kvalitetnije kožne patike. Teže se danas nalazi da je prava koža, ali ima ih.кад дођем са посла и изујем патике сви изађу из дневног боравка,
I tri je dosta , ako noge nisu pokvarenePa to jes, crne mogu biti čak i sedmi dan.
Ja bez carapa ne obuvam patike a bez patika ne radim nista ozbiljnije.. U papucama idem da uberem neku sljivu, paradajz, prosetam sa decom ali kad god nesto radim patike obuvam..A sta ce vam leti carape,ja ne volim da ih vidim ni zimi a kamo li leti,jos kad vidim nekoga u sorcu i papucama a nategne carape do kolena stomak mi se okrene
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
StucneA sta ce vam leti carape,ja ne volim da ih vidim ni zimi a kamo li leti,jos kad vidim nekoga u sorcu i papucama a nategne carape do kolena stomak mi se okrene
Nije bitno nosim ja i cizme bez carapaЕеее лако је свима вама. У гуменим чизмама 7-10 сати дневно.
Samo kostobrani faleStucne
Ima jedan kod nas leti čisti štalu bos...znoje mu se noge u obućiNije bitno nosim ja i cizme bez carapa
Био је код нас један ловац тај никада чарапе није носио,папирни џак од концентрата умота ноге у њих па у опанке и зими и лети. Каже никада му, се ноге нису смрзле. Ја зими вунене чарапе на голу ногу, лети што је колега рекао само памучне по могућству медицинске да ми се она гума не урезује у ноге. Патике ретко када носим на послу јер јако брзо страдају само, хтз ципеле али су тешке убише ноге. Патике кожне и само ориђинале јер све остале се распадну за месец дана, тежак сам и јбг брзо попусте.Samo kostobrani fale