New Holland

Sve su to lepe i dobre masine,ali sto se tice rasipanja znam samo da zmaj mnogo manje rasipa nego svi ti novi kombaji.to je sigurno.

A kako si siguran da zmaj manje prosipa,da li si vozio i jedan i drugi pa si uporedjivao.Na osnovu cega si to zakljucio?

zike je napisao(la):
Sve su to lepe i dobre masine,ali sto se tice rasipanja znam samo da zmaj mnogo manje rasipa nego svi ti novi kombaji.to je sigurno.
PRVO i OSNOVNO kod prosipanja i rastura-VOZAC!!!
neka neko kaze da gresim ::namigivanje::

tako je Spajki..sve je do vozača...Ali opet new holland uz svu tehnologiju koja ima mjerenje rasipa,podešavanje bubnja,štelanje vjetra preko kompjuter...bolje kompjuter obavi to nego covjek...Jedino komp te iznevjeri kada miš pregrize žicu :D

Za pola sata,N.Becej ce biti bogatiji za jos jedan kombajn NEW HOLLAND TC 5070.Upravo ga doteriva moj drug.... ::svaka cast:: ::svaka cast::

Poznavajuci te ljude mislim da ce slikanje biti"saseceno u korenu", ::lose:: a kombajn je inace isti kao sto vec ovde ima slika koje je stavio clan @glavas!!Heder je 5,10m.Pokusacu sutra nesto makar telefonom,ali......sutra je kao cast?! ::vino:: ::prica:: :ppozdrav: Taj drug inace prodaje jedan IMT 539 i IMR 65,oba 80 i koje godiste.

zike je napisao(la):

a svaki dan nesto cevek novo cuje....ajde druze razmisli molim te malo pre nego sto opet lupis tako nesto........
nista licno, nemoj da se vredjas...samo malo ozbiljnosti daj........

tacno se nekad iznerviram kada procitam sta sve judi pisu...........
Post je spojen: [time]1267838944[/time]
tako je Spajki..sve je do vozača...Ali opet new holland uz svu tehnologiju koja ima mjerenje rasipa,podešavanje bubnja,štelanje vjetra preko kompjuter...bolje kompjuter obavi to nego covjek...Jedino komp te iznevjeri kada miš pregrize žicu :D

znaci ipak nije samo vozac....bitno je nastelovati kombajn.....prilagoditi ga uslovima rada....prilagoditi brzinu.....svi ti parametri postoje, ne moraju da se izmisljaju....

Pozdrav svim kombajnerima!
Danas sam kupio New Holand Clayson M135 a iskreno nemam neko preterano iskustvo u ovom poslu ,pa bih molio sve one koji mozda imaju to uputstvo (platicu kopiranje ,postarinu ,uslugu ...) ili znaju gde mogu da pronadjem na internetu da mi jave.Pokusavam vec 5 dana da pronadjem ali bezuspesno.
Unapred hvala!

Na internetu sam nasao da je model m 122 ipak nesto drugaciji,ali koristice sigurno ,ima manje hidraulike i jos neki detalji se razlikuju ,pa molim sve one koji imaju za neki drugi model 135,140,145 da mi se jave u svakom slucaju.

treba mi osovina slamotresa za new holand 135 ... to je jako star konbaj ali neprikosnoven do sad... da li mozna neko zna gde bi mogao da nadjem :sta:

KishRobert je napisao(la):
vrsac je napisao(la):
treba mi osovina slamotresa za new holand 135 ... to je jako star konbaj ali neprikosnoven do sad... da li mozna neko zna gde bi mogao da nadjem :sta:
sta ti se desilo sa osovinom?
jednom je pukla pre 3 dana pa je neki majstos specijalista za varenje izvario ali izdrzala je samo 3 dana pukla je na isto mesto ponovo
Post je spojen: [time]1278851785[/time]

KishRobert je napisao(la):
nazalost ne.to je jako tesko pronaci!
jel lezaj zaribao ili se nesto drugo desilo?
ne lezaji su ko novi svi .. prosle godine sam promenio sve posto mi je jedan crko na unutrasnju osovinu a sada je pukla spoljna odnosno zadnja ali lezajevi su ok nemaju lufta ... desava se a kombajn je star i znam da je jako tesko pronaci

fkty7k.jpg

Nazad
Vrh