Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PRVO i OSNOVNO kod prosipanja i rastura-VOZAC!!!zike je napisao(la):Sve su to lepe i dobre masine,ali sto se tice rasipanja znam samo da zmaj mnogo manje rasipa nego svi ti novi kombaji.to je sigurno.
Ako kombajn nije groblje onda stoji!Spajki je napisao(la):PRVO i OSNOVNO kod prosipanja i rastura-VOZAC!!!
neka neko kaze da gresim![]()
zike je napisao(la):Sve su to lepe i dobre masine,ali sto se tice rasipanja znam samo da zmaj mnogo manje rasipa nego svi ti novi kombaji.to je sigurno.
zrine892 je napisao(la):tako je Spajki..sve je do vozača...Ali opet new holland uz svu tehnologiju koja ima mjerenje rasipa,podešavanje bubnja,štelanje vjetra preko kompjuter...bolje kompjuter obavi to nego covjek...Jedino komp te iznevjeri kada miš pregrize žicu![]()
sta ti se desilo sa osovinom?vrsac je napisao(la):treba mi osovina slamotresa za new holand 135 ... to je jako star konbaj ali neprikosnoven do sad... da li mozna neko zna gde bi mogao da nadjem![]()
jednom je pukla pre 3 dana pa je neki majstos specijalista za varenje izvario ali izdrzala je samo 3 dana pukla je na isto mesto ponovoKishRobert je napisao(la):sta ti se desilo sa osovinom?vrsac je napisao(la):treba mi osovina slamotresa za new holand 135 ... to je jako star konbaj ali neprikosnoven do sad... da li mozna neko zna gde bi mogao da nadjem![]()
ne lezaji su ko novi svi .. prosle godine sam promenio sve posto mi je jedan crko na unutrasnju osovinu a sada je pukla spoljna odnosno zadnja ali lezajevi su ok nemaju lufta ... desava se a kombajn je star i znam da je jako tesko pronaciKishRobert je napisao(la):nazalost ne.to je jako tesko pronaci!
jel lezaj zaribao ili se nesto drugo desilo?