sasasavicduboka
Novajlija
Meni je u vrsi na 135 crko zupcanik u menjacu ,u toku nedelje idem kod nekog ko ima celu 135-icu u delovima ,ako ti josuvek treba osovina slamotresa mogu da ga pitam i javim ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja je imao,nisam znao šta ću sa njom a tebi treba.vrsac je napisao(la):treba mi
Vidi vec sam upozoren da se ne raspravljam. Od nikog nisam usmeren. I nikom ne polazem racune kad ne bude ova firma bice neka druga. A i u toj drugoj cu ostati DIPLOMIRANI ZALUDJENIK ZA POLJOPRIVREDNU TEHNIKU.telnett je napisao(la):Prijatelju super si usmeren od strane svoje firme![]()
Ne znam na koga si mislio kad si rekao to licemeran. Ne znam kome smo pomogli da se obesi. Mislim da ovo zaista nema veze sa NH. ne znam odakle ti to da je logistika losa. Ovde je totalno promasena tema. Jer radi se o tome ako zaista podrzavate stav da je nova poljoprivredna mehanizacija ne potrebna onda je to porazavajuce. NE UBEDJUJEM NIKOG DA DODJE KOD PREDSTAVNIKA I KUPI NOV KOMBAJN NE PROVOCIRAM NIKOG ZBOG STAROG KOMBAJNA ODREAGOVAO SAM ZBOG IZNOSENJA POLU ISTINA I NEISTINA KOJE SU SE OVDE NA FORUMU POJAVILE. PROVERITE MOJE POSTOVE I VIDITE KADA SAM SE UKLJUCIO U RASPRAVU. DA VAM POMOGNEM ODREAGOVAO SAM NA POSTOVE TIPA FIRMA JE NE OZBILJNA NECE DA MI PRODA TRAKTOR ILI FIRMA JE NEOZBILJNA NECE DA MI POKLONI UPUTSTVO KOJE NEMA . To bi otprilike bilo isto kao kad bi ja tebi rekao ajde mi poori ona 4 jutra ja nemam traktor a ti imas. Ostaje cinjenica ako vec podrzavate tezu da je polovan kombajn odnosno da su i stare tehnologije dovoljne da ne treba prelaziti na nove onda se slazete i sa tim da nesto kao sto je kopiranje terena suvisna oprema na hederu odnosno kombajnu. NE VIDIM SVRHU OVE RASPRAVE. Naravno da neces kupiti kombajn od 100.000 za 100 kj to bi ti bio siguran put za propast. Ova rasprava nije pocela zbog toga.paorpaor je napisao(la):Da se razumemo, i ja bih voleo nov kombaj u dvoristu (ko ne bi?), ali sa ovako licemernim prodeavcima tesko ce se ko osim tajkuna opredeliti za kupovinu novog NH. Sve pohvale za nove NH masine, ali su cene jake i potreban je dobar "proracun" da se uzme takvo sta.
bojcetic je napisao(la):Ja ne vidim racunicu kupovine kombajna od 100k+ evra. Da bi se takav kombajn isplatio treba izuzetno puno zemlje.
ne nisi shvatio,ili ja nisam bio jasan.secondgeneration je napisao(la):Neznam na koga si mislio kad si rekao to licemeran. ne znam kome smo pomogli da se obesi. Mislim da ovo zaista nema veze sa NH. ne znam odakle ti to da je logistika losa. Ovde je totalno promasena tema. Jer radi se o tome ako zaista podrzavate stav da je nova poljoprivredna mehanizacija ne potrebna onda je to porazavajuce. NE UBEDJUJEM NIKOG DA DODJE KOD PREDSTAVNIKA I KUPI NOV KOMBAJN NE PROVOCIRAM NIKOG ZBOG STAROG KOMBAJNA ODREAGOVAO SAM ZBOG IZNOSENJA POLU ISTINA I NEISTINA KOJE SU SE OVDE NA FORUMU POJAVILE. PROVERITE MOJE POSTOVE I VIDITE KADA SAM SE UKLJUCIO U RASPRAVU. DA VAM POMOGNEM ODREAGOVAO SAM NA POSTOVE TIPA FIRMA JE NE OZBILJNA NECE DA MI PRODA TRAKTOR ILI FIRMA JE NEOZBILJNA NECE DA MI POKLONI UPUTSTVO KOJE NEMA . To bi otprilike bilo isto kao kad bi ja tebi rekao ajde mi poori ona 4 jutra ja nemam traktor a ti imas. Ostaje cinjenica ako vec podrzavate tezu da je polovan kombajn odnosno da su i stare tehnologije dovoljne da ne treba prelaziti na nove onda se slazete i sa tim da nesto kao sto je kopiranje terena suvisna oprema na hederu odnosno kombajnu. NE VIDIM SVRHU OVE RASPRAVE.
si ti procitao sta sam ja pisao?KishRobert je napisao(la):mene strasno nerviraju te takve "zastupnicke firme" koje kad odes da pricas sa njima oni samo med i mleko pricaju,a kad im zatrazis da nesto kupis,a to nesto je malo zajebano,ufff pa to ti je...
konkretno radilo se o katalogu,zapravo uputsvo o koristenju i upotrebi kombajna new holland-clayson-m122 iz 1968!