New Holland

To je taj.Pa to kod njih nešto mnogo jeftino.

Nije problem kataloški broj.Mene interesuje mera kaiša po kojoj bi mogao da pogledam pasuje li od Zmaja ili sl.

Pa eno okačio ti Žika sve. Dužina spolja 3320 mm a kod dragona 3165mm. Širina tvog 50mm a dragon 45mm. Znači njet!

Rubenin kais 85eur a Optibel skoro duplo skuplji.Ili ovi nasi deru ili je tolika razlika u kvalitetu?

Kvalitet je u pitanju.Manje kvalitetni se istegne kao žvaka za svega nekoliko dana i onda nastaju problemi.

Interesuje me dali može neko da mi kaže kataloške brojeve ovih delova ili gde ima da se kupe. To je el. kvačilo za pokretanje sečke.
IMG_1468.jpg
[/URL] [/IMG]

Atila neznam sta je greska na prve tri slike mozda neke obloge ako su izgorele, ali ako je na cetvrtoj slici izgoreo namotaj a rekao bi da jeste, to moze da se namota - navikluje . Znam coveka koji to radi. Ako ti treba nabavicu ti broj telefona.

Komso drago mi da vidim tvoje slike.Znaci da nisam jedini koji ovih dana sredjuje kombajn.

Moramo na vreme početi sređivanje jer kasnije će biti više obaveze pa ono šta možemo uradim sad ali bar nam nije dosadno.

- - - - - - - - - -

Atila neznam sta je greska na prve tri slike mozda neke obloge ako su izgorele, ali ako je na cetvrtoj slici izgoreo namotaj a rekao bi da jeste, to moze da se namota - navikluje . Znam coveka koji to radi. Ako ti treba nabavicu ti broj telefona.

Pa ne znam ni ja šta je problem na tim delovima sa prve tri slike ali po meni je malo potrošeno pa sam mislio ako može da se kupi da i to promenimo pa da budemo mirni jedno vreme.

Interesuje me dali može neko da mi kaže kataloške brojeve ovih delova ili gde ima da se kupe. To je el. kvačilo za pokretanje sečke.
IMG_1468.jpg
[/URL] [/IMG]
Dzaba trazis...Laverda ima identican sistem,mi smo se ubili trazeci jedan deo,i nismo ni nasli,niti nov,a kamoli polovan...na kraju smo nesto u sopstvenoj reziji napravili,i to radi...za sad.Daj Boze da nadjes igde,ali to je kao trazenje igle u plastu sena...prevazidjen sistem,sada to rade na drugi nacin.

IMG_1468.jpg
[/URL] [/IMG]
To nije deo od NH,isto je i na DF,to je ja mislim BISO
No,nebitno,lično nevidim da je tu bilo šta za zamenu,ležajeve MORAŠ menjati na 500-700kj i obavezno u C3
Imam čoveka koji će ti to namestiti da radi

Ja sam kontaktirao BISO u Austriji i mogu Vam reci da ih slobodno NE zovete za delove.To su takve cene da usi otpadaju.
jzfqrs.jpg

Ova obujmica sa slike pali i gasi secku kod mene.Da bi znali koliko je velika recu vam da su ta dva srafa na njoj za kljuc 10.Ona je od bronze i teska je nekih 300grama.Njena cena je 500 eura bez carine i postarine.

Dzaba trazis...Laverda ima identican sistem,mi smo se ubili trazeci jedan deo,i nismo ni nasli,niti nov,a kamoli polovan...na kraju smo nesto u sopstvenoj reziji napravili,i to radi...za sad.Daj Boze da nadjes igde,ali to je kao trazenje igle u plastu sena...prevazidjen sistem,sada to rade na drugi nacin.

Imaš slike možda kako si uradio ili malo da objasniš.

- - - - - - - - - -

To nije deo od NH,isto je i na DF,to je ja mislim BISO
No,nebitno,lično nevidim da je tu bilo šta za zamenu,ležajeve MORAŠ menjati na 500-700kj i obavezno u C3
Imam čoveka koji će ti to namestiti da radi
Ako možeš pošalji broj.

I ja cu mesto one obijmice napraviti nesto verovatno kod glodaca.
Pa ne mogu da verujem da traze 500 eura.Za 600 eura kupim celu secku za kombajn sa sve ukljucivanjem ......pa ko je tu lud.

Nazad
Vrh