Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komso drago mi da vidim tvoje slike.Znaci da nisam jedini koji ovih dana sredjuje kombajn.
Atila neznam sta je greska na prve tri slike mozda neke obloge ako su izgorele, ali ako je na cetvrtoj slici izgoreo namotaj a rekao bi da jeste, to moze da se namota - navikluje . Znam coveka koji to radi. Ako ti treba nabavicu ti broj telefona.
Dzaba trazis...Laverda ima identican sistem,mi smo se ubili trazeci jedan deo,i nismo ni nasli,niti nov,a kamoli polovan...na kraju smo nesto u sopstvenoj reziji napravili,i to radi...za sad.Daj Boze da nadjes igde,ali to je kao trazenje igle u plastu sena...prevazidjen sistem,sada to rade na drugi nacin.
To nije deo od NH,isto je i na DF,to je ja mislim BISO
Dzaba trazis...Laverda ima identican sistem,mi smo se ubili trazeci jedan deo,i nismo ni nasli,niti nov,a kamoli polovan...na kraju smo nesto u sopstvenoj reziji napravili,i to radi...za sad.Daj Boze da nadjes igde,ali to je kao trazenje igle u plastu sena...prevazidjen sistem,sada to rade na drugi nacin.
Ako možeš pošalji broj.To nije deo od NH,isto je i na DF,to je ja mislim BISO
No,nebitno,lično nevidim da je tu bilo šta za zamenu,ležajeve MORAŠ menjati na 500-700kj i obavezno u C3
Imam čoveka koji će ti to namestiti da radi