KishRobert
Prijatelj Foruma
Ja slike ne vidim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi kad smo tražili kombajn za kupovinu nigde nije pravila razliku u ceni motor koji nosi nego u kakvom je stanju. I moj ima fordov motor i sa potrošnjom sam zadovoljan u od 8 do 10 lit baš kad ima dosta male parcele sve sa uključenom sečkom. A kod mene je ford od 129kw i po meni je sasvim dovoljan za ovaj kombajn.Ne vredi zato sto je ford, ne daj boze posla oko motora, onda ces videti koliko kosta, zato je isti taj model sa meckinim motorom skuplji I do 30%
Da nisi mozda pricao sa covekom iz firme "gf agro"?Nije iz Kovilja, znam za te u Kovilju, ovaj je jos u Švajcarskoj, a čovek sa kojim sam razgovarao je mislim iz Bečeja, a reče mi i Minđušar da čovek nije prevarant, poznaje ga.
Ne,nego sa DebregijemDa nisi mozda pricao sa covekom iz firme "gf agro"?
...dijagnostiku...Ja ti ne bih preporucio da kupis kombajn na nevidjeno. Kombajn je slozena masina i zahteva detaljan pregled i analizu pre donosenja konacne odluke.