New Holland

Ne verujem da je veliki potrošač evo kod mene troši od 8,5-10lit po jutru zavisi kolike su parcele ja sam skroz zadovoljan potrošnjom Ford motora.

Tačan podatak bi videli potrošnje jednog i drugog ako bi poterali i Megu u istu parcelu.:ppozdrav:

Hteo bih da pitam nekog ko zna, koliko je visok New Holand 8050.Hvala unapred na odgovoru.

Jel zna možda neko gde ima da se kupi ona remenica sa el.magnetnim kvačilom za pokretanje sečke jer kod mog izgleda namotaj je u prekidu. I dali može posebno namotaj da se menja ili mora sve kompletno. Evo i par slika da se vidi o čemu je reč
IMG_1296.jpg
[/URL] [/IMG]

Poslednja izmena:
Taj namotaj verovatno može da se vikluje
Ako može da se rastavi,a koliko vidim isti je kao kod mene na Faru što je bio,ako nemaš bliže,ima ovde deran koji to može da vikluje

Šta mislite o ovome?

U pitanju je TX34, 92 godište, klima, hidro pogon, sečka, Fordov motor od 220 ks (tako čovek kaže, vidim ima ovih kombajna sa motorima od 180 ks ali nisam siguran dal postoji i verzija sa 220ks), heder 5,10m (samo žitna varijanta), ima oko 2800 radnih sati, uvoz iz Švajcarske. Kaže da je radio samo žito, garažiran je i nije lickan za prodaju, što se i da primetiti na slikama koje slede. Cena mu je 28.500e da mi ga dotera ispred kuće. Šta mislite da li to vredi uzeti?

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Malo mi sumnjivo,znam da je jedan tu u selo pre par godina,sam uvezao claas-a dominator 98,cini mi se '89 godiste,da ga je sve djuture iznelo oko 33000e,samo zitna verzija i heder od 3,9m .Ali je kombajn imao oko 1400rs i bio je kao ispod cekica,sto bi se reklo.
A ovaj NH sto ga ti spominjes,bi pojeo tog claasa po svemu sto ima.

Nije iz Kovilja, znam za te u Kovilju, ovaj je jos u Švajcarskoj, a čovek sa kojim sam razgovarao je mislim iz Bečeja, a reče mi i Minđušar da čovek nije prevarant, poznaje ga.

Ne vredi zato sto je ford, ne daj boze posla oko motora, onda ces videti koliko kosta, zato je isti taj model sa meckinim motorom skuplji I do 30%

New Holland tx verzije od 30 do 36 sve imaju ford motore.Koliko znam,nisam cuo da se neko na iste zalio.
Bozana je bozana,ali ni ovi nisu bas toliko losi.

Nisam ni ja čuo da ima tx sa mečkinim motorom. Koliko znam Ford je dobar ali troši više od Mečke, a i nisam čuo da se iko žali na Forda. Jel postoji uopste ta verzija tx34 sa motorom od 220ks?

Nazad
Vrh