New Holland

Gospodine Nikola,da li ste sigurni da JE taj kombajn 2000 godiste?inace solidna masina.

Gospodine Nikola,da li ste sigurni da JE taj kombajn 2000 godiste?inace solidna masina.
Srdjane,tako izgleda zbog 3000h radnih casova a ne zbog godista.Nikola,koliko ima ha upisanih da je uradio?Ja tipujem na 6500-7000 ha,da li sam u pravu? Inace u Beceju ima par komada TX66 sta da kazem,azdaja od kombajna...

@Srdjan7
Da siguran sam,papiri,tablice,gume,sati itd.....sto?Nesto nije uredu?...Zadovoljavajuca masina,no videcemo u zetvi:ppozdrav: P.S nema potrebe za onim "gospodine"(nisam tolko mator:haha:)

@Spajki
3000h motora,2550h vrsalica....a kolko je progutao neznam,jos se vladam sa kompom...:sta:
Ima odradjenih 3248 hektara

Poslednja izmena:
Savladaces ga,samo nabavi sto vise literature o njemu i CELU je procitaj.Uputstvo za upotrebu sa podesavanjima za rad jako puno znaci.

Ma da bez tog nista,sve ima svoje.....u principu je to klasika,malko vise dugmica,al mislim da to vise pomaze,lakse za rad.

Spreman za suncokret,kuruze,soju....
246kgm9.jpg

30b382h.jpg

2z40diq.jpg

Nikola kako si zadovoljan sa kombajnom? Jel bilo kakvih nepredviđenih ulaganja?

@Shale
Odlican za sada,jako velikog ucinka,lak i udoban za voznju,zito je uradio neverovatno(nelomi,izvrsava..).
Problema nije bilo,osim zamene 2 remena,1 noza na kosi...

Stvarno,sto ne uzimas kombajne sa kabinom? Predpostavljam da su ovi bez kabine sa dosta manje radnih casova i u boljem stanju ali u tome je car da se nadje ocuvan kombajn sa malo rc a da ipak ima i kabinu,bar je to neko moje skromno misljenje.
Evo jedan kod corica ovakav sa kabinom i seckom :
http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/1064464_NEW_HOLLAND_3338_8040_1985_god

p.s.narvno ovake kombajne verovatno u nekim krajevima je steta terati ako ima previse uskih i neprohodnih puteva,moze i to biti razlog.

Nazad
Vrh