New Holland

Pravi lepotan.
5zejb4.jpg

seca koliko obrtaja ima hidro pumpa odnosno dali je pogonska remenica u odnosu na gonjenu 1/1 hvala unapred

Poslednja izmena:
nebi mogao da ti kazem kombajn sam kupio prva meseca i nisam jos nista radio oko njega...remenice cu pogledati sutra a broj obrtaja mozda pise na plocici videcu pa javljam....

ugradjujem hidro pogon na zmaj 162 imam istu pumpu i hidromotor kao kod tebe sauer getriebe je marka ispalo mi nesto povoljno pa uzeo sa sve menjac u kompletu

Poslednja izmena:
tako bi trebalo...slikacu sutra plocicu mozda ce ti nesto znaciti...koje ulje ces da sipas?

seca to sam bas hteo da pitam koje ti koristis i treba mi mala pomoc oko vezivanja ona dva creva za povratak ulja iz pumpe interesuje me dali kod tebe gornje crevo ide na hladnjak za ulje a donje na filter ulja inace svaka cast za odabir kombajna

neznam stvarno koje ulje...da nepricam napamet kako idu creva,slikacu pa cu postaviti slike...ja mislim da sam dobar kombaj kupio,videcu kako ce da radi...

---------- Poruka napisana u 22:06 ---------- Prethodna poruka je at 22:02 ----------

Dragane na ovom sajtu mozes da skines katalog za 8070 mislim da ima tu: http://www.sendspace.com/file/ur08mv

hvala gospodine panonstib molim vas za malu pomoc dali je neophodno da filter bude ispred same pumpe jer je kod mene filter na povratnom vodu na rezervoaru i sav povratak ulja ide kroz njega i ovo donje povratno crevo iz pumpe nije mi jasno gde ide odnosno dali se mogu spojiti donje i gornje povratno crevo iz pumpe u jedan vod pa kroz hladnjak dalje hvala unapred

Ako pogledate obe slike videćete da je crevo koje izlazi iz rezervoara ide kroz filter i ide u pumpu i označeno je sa slovom B i to je usis ulja u pumpu, a sa A je označen povrat ulja i on ide u hladnjak pa u rezervoar i ima jedna kratka veza izmedju potisne i povratne cevi pod brojem 11.Filter možete postaviti na usisnom vodu kako je ovde na slici ili na povratnom vodu od hladnjaka prema rezervoaru.

hvala vam gospodine panonstib na ovom odgovoru mene je bunila samo ova veza izmedju potisne i povratne cevi pod brojem 11 znaci one su samo spojene nema nikakva racva izmedju njih hvala puno jos jednom

Evo mog kombajna New holland TR 85 motor V8 240 konja sa klimom
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
Posto je aksijalni kukuruz radi jako cisto i ima veliki ucinak. Zitni heder je 4.5 a kukuruzni 5 reda

Kukuruzni adapter je Masey ferguson. A slike kabine sutra kad ga slikam. Evo jos neke slike
30102011435.jpg
[/IMG]
30102011439.jpg
[/IMG]

ja mislim da je farbao neko,na ustima se skida farba....

---------- Poruka napisana u 22:48 ---------- Prethodna poruka je at 06:49 ----------

img2039.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:50 ---------- Prethodna poruka je at 22:48 ----------

gotovi retrovizori...;)

Nazad
Vrh