New Holland

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:39 ---------- Prethodna poruka je at 22:35 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:41 ---------- Prethodna poruka je at 22:39 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:43 ---------- Prethodna poruka je at 22:41 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:54 ---------- Prethodna poruka je at 22:43 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana 25-12-11 u 14:21 ---------- Prethodna poruka je 21-12-11 at 22:54 ----------

Jel ima neko od članova 8040 1989god 130ks kako su se pokazali kolko ima elektronike i kako im se kreće cena ja sam našao jednu za 25.000e lepo očuvan sa sečkom i ako se dobro sećam ima i klimu.

dali neko ima kombajn new holland 1530 i kako je zadovoljan sa njime

---------- Poruka napisana u 23:03 ---------- Prethodna poruka je at 22:22 ----------

new holland 8040 nosi ford motore od113 do 118 konja bubanj 60puta107

---------- Poruka napisana u 23:07 ---------- Prethodna poruka je at 23:03 ----------

a cene u francuskoj se krecu od8000 do 20000eur

atila jel to onaj kod Ćorica? ja mislim da je to prejaka cena za taj kombajn...imam ja broj od jednog sto prodaje 8070 za te pare...

Na, ovaj za grozdje!Ako koga zanima polovan, mogu upitati gazdu.Mada ga je tek kupio.Interesantno je da ima biorazgradiva mast za podmazivanje,i manje stetna za zdravlje.Ali je zbog skupoce ne vole koristiti.

jel ima neko new holland 1550 kao ovaj na snimku,
kako su se pokazali,kako im se kreće cena ako neko zna...
[video=youtube_share;zJZFkFW5EWQ]http://youtu.be/zJZFkFW5EWQ[/video]

Ima ga moj prijatelj.
Ovo je clayson, ali mislim da je razlika u god. Jer je ovaj clayson 77 god.
Jako dobar kombajn, dosta je brz. Mislim da je motor od forda 150 ks, ima 5 slamotresa.
Ima ga jedno 10 godina, nikakvih ozbiljni kvarova nije imao, što se tiče pucanja osovina, slamotresa... Jedino par ležaja i remenje, što je to normalno.
Godišnje s njime ovrši nekih 70ha + 20-30 ha uslužno.

Jako odličan kombajn, po mojem mišljenju, sam materijal lim je puno deblji, ležaji su dosta veliki.
U to vrijeme kada se pravio kombajn nije se štedjelo na materijalima hehe.

Da, ima stariju kabinu. Ali ja mislim da onaj tvoj sa youtube videa ima jači motor.
Mercedes motor 190 ks..

Tako mi izbaci na google kada upišem za njega...

1550 su dobri kombajni u njih su ubacivani fordovi motori 136ks i meckim mortor OM 352 130ks. ima pet slamotresa 130cm mu je dob...bunker oko 3,5t...ima jedan u Grcac kod Mihajlovca kabinu nije imao pravio mu je gazda uvezen nije radio kod nas ima fordov motor ksa 4m,u solidnom stanju trazi 13000e...saljem broj na pp ko hoce...

:cool:Otvori stranu i sasvim desno imaš čitav red dole imena i to samo klikni.To so prodavaoci kombajna,traktora.naprimer klikni ( Bala Imre,IKR,Axial.......

ovo je na putu Mihajlovac Smederevska Palanka...

---------- Poruka napisana u 21:26 ---------- Prethodna poruka je at 21:15 ----------

montoya to na ono prvom je kabina koliko se meni cini ot serije TX a na ovom drugom snimku je orginal kabina....

Nazad
Vrh