New Holland

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:10 ---------- Prethodna poruka je at 22:05 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

motor je mercedesov 170ks.ima 5 slamotresa 130cm mu je dob,ima hidro pogon,povratna masa mu neide na bubanj,bunker oko 4500kg.klimu nema godiste je 86....:)

---------- Poruka napisana u 22:27 ---------- Prethodna poruka je at 22:25 ----------

uvezen je iz Svajcerske u julu. platio sam ga 17250e. ima samo zitnu varijantu 4,5m.

Pa tako idu ti kombajni u sajkasu ima covek cini mi se 3-4 komada zitna varijanta od 20 manji modeli do 25 ako je veci.

u toj klasi kombajna mislim da nije skup.videcemo kako ce da radi,po mom misljenju trebao bi da radi dobro.jel ima neko iskustva sa ovakvim kombajnima?

Poredjenja radi - u kukuruzu duplo veci od Zmaja 14x. A sto se cene tice, drugar je platio kombajn 20000 sa zitnom varijantom, a adapter fantini 5 reda je platio 7500.

lalo jel imao problima sa necim,kako se krecu delovi? aj molim te ako ima neku knjigu podesavanja katalog ili tako nesto da mi iskopira pa bi mu ja poslao novce!? a moze i prvo novci pa nek kopira!:)

fala Lalo...:)

---------- Poruka napisana u 23:02 ---------- Prethodna poruka je at 19:19 ----------

xaxaxa...e svasta ce da izmisle...kombajn za branje grozdja:)
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Evo jos koja slika:
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:15 ---------- Prethodna poruka je at 22:06 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:17 ---------- Prethodna poruka je at 22:15 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:21 ---------- Prethodna poruka je at 22:17 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:29 ---------- Prethodna poruka je at 22:21 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:30 ---------- Prethodna poruka je at 22:29 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:32 ---------- Prethodna poruka je at 22:30 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Nazad
Vrh