New Holland

ja ti kazem samo iz nekog iskustva jer kombajn radi kod nas evo vec 6-stu sezonu ako bog da.

U jednoj parceli od 70ha 2 kolege teraju u suncokretu cx7070 i Laverdu 296 (koja se meni licno vise svidja od NH-a) a u drugoj parceli od 150ha u 2 duzi, takodje suncokret, teraju Almexovi radnici 2 Lexiona 660 i 560, (mozda je ovaj drugi 580, nisam siguran) ja ceo dan vucem kukuruz i gledam kako se Lexioni mnogo brze priblizavaju putu kojem ja prolazim, jednom recju pojeli ih Lexioni u suncokretu!

25qx111.jpg

Stigao im je taj sa reklame ... right

jako su ne ozbiljni u Novom Sadu tj Agroglobe,ja kad sam jesenas zvao za zupcanike u reduktoru spirale koja vuce u bunker te imaju te nemaju uglavnom da su zupcanici bili skuplji od komplet reduktora,i onda mi covek napravio za dva dana u Zrenjaninu za 200e

Montoya, jel ces kupiti New holland-a? Pa se raspitujes za delove?
Nemoj da brines, bice otpada sa polovnim delovima dok ti i ja kupimo takve kombajne.

Ko radi kose po meri tj. za NH.Hteo bih da menjam sve duple prste ,kosu i ostalo.Jos se dvoumim dali da idem na NH varijantu ili da sve uzmem u Zmaj varijanti.Prut kose je kod NH 20mm a kod Zmaja 25mm.U svakom slucaju posto menjam sve duple prste mogu ici na obe varijante.

Ko radi kose po meri tj. za NH.Hteo bih da menjam sve duple prste ,kosu i ostalo.Jos se dvoumim dali da idem na NH varijantu ili da sve uzmem u Zmaj varijanti.Prut kose je kod NH 20mm a kod Zmaja 25mm.U svakom slucaju posto menjam sve duple prste mogu ici na obe varijante.

Obrati se Mladji.

Bolje da ostaneš na fabričkom manje će glava da boli. Mi kad smo uzeli kombaj menjali sve duple prste i najeftinije sam našao kod Duleta ako se dobro sećam cena je bila oko 800-900din/kom.

Zašto bi menjao celu kosu?Uzmeš nove noževe i prenituješ je.Jedino ako ti je prut gotov pa da moraš da ga menjaš.

Ako je kriv prut menjaj,ne kriv kad lezi nego kad se usprave nozevi,jel kosa ide tesko,ona mora da ide rukom lagano.

Nazad
Vrh