New Holland

Ja hocu da ti pomognem da nadjes deo,uz to da prodjes povoljno-a ti umesto da ga nazoves,pitas,pa donosis zakljucak-pametujes.Sve manje pisem po forumu upravo zbog naduvanih komentara poput tvoga sada.

A ja upravo sve manje saveta trazim zbog takvih kao ti.Cak tri puta se ujedem za prst pre nego nesto napisem.
On je na 15km od mene.Idem ja kod njega ali samo kad moram.Toliko je skup da je bezobrazan.

- - - - - - - - - -

Primer od prosle godine:za dva kaisa mi trazio 56000.Istu marku uzeo u Coning NS za 38000.Valjda je sad jasnije.

A sta sam ja lose napisao?!da si normalan,lepo bi nazvao coveka,pitao za cenu,pa mi se onda eventualno "zahvalio"...ovako nemas pojma,al glavno da solis pamet kako je skup.ima stvari koje su kod njega skuplje,ne sporim,ali ima originale i stvari koje nisu za zamenu sa upitnim delovima i proizvodjacima...kod njega uzimamo i filtere,i zna biti povoljan,a i izmedju ostalog nabavio nam je kosu i glavu za Laverdu,koji bi trebali biti slicni sa NH...ali za koga ja uopste ovo pisem,i za sta.sledeci put nemoj da se ujedas za prst,nego budi covek.

Pa ja sam u sali napisao ono za novog NH.Ne shvatam sto si se nasao tako pogodjen i prozvan.Ni na kraj pameti mi nije bilo nista lose ka tebi.

To si u pravu da su neke stvari skuplje kod njega nego na drugom mestu ali tako i obrnuto ima dosta stvari koji su kod njega jeftiniji od bilo kog u okolini. Lepo telefon u ruke i pozivati brojeve izdiktiraš šta sve ti treba i tražiš gde je šta jeftinije.

Evo da Vas obavestim.Dupli prsti kupljeni u firmi Agrimar iz Dobanovaca.Cena oko 725din sa pdv i noz kose oko 92din sa pdv.Isti ti dupli prsti su kod doticnog gore pomenutog gospodina oko 1410din sa pdv i uracunatim popustom od 15%.Cak sta vise ti dupli prsti kod njega jesu istog kataloskog broja ali daleko losije zavrsne obrade.

Pitanje za fanove zutih masina......dal je ovo reduktor od nekog holandeza
b55gdi.jpg

Diklofen Na oko isti dupli prsti ali razlika u kvalitetu kao nebo i zemlja.Koristim duple prste proizvođača Forged a ima ih u 2 boje.Crni i zeleni.Crni su die beste dok su zeleni meki i ne Traju nešto dugo.Noževe Rasspe po mogućstvu zaobiđi jer nakon odrađene sezone kosa ostaje krezubava kao ciganska taraba...

Evo odgovora Maticu...ovo je stiglo danas.Jos da nadjem pritiskivace kose i odradim novu kosu u Padini i moze montaza.
e0pyfs.jpg

35hmquc.jpg

Ti zuti forged nisu bas kvalitetni. Crni su bolji. Takodje na zutim je kontra noz tup!

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Sa cime sam kosio prosle godine tek sad vidim kad je ovo novo stiglo.
Nasao sam i iste takve Forged crne.Dok sam ih gledao cak su mi se ucinili daleko losijim od ovih zutih.Rekli su mi da su bolji ali je i cena vise nego duplo veca.

U Sombor danas stigao novi "kombajnčić".......nisam siguran dali je CX ili CR serija......

Ima dosta prepravki jer kačenje je skroz drugačiji. Lakše bi bilo da se nađe heder od novijih većih kombajna i da se skrati, jer je u kačenju jako mala razlika.

Prepravljaju ljudi heder od 132 3,6m, da bude kacenje za 142.
Tako da sto ne bi moglo ovo. Clan Zlato iz Padine ima prepravljen zmaj kukuruzni adapter, kacenje na ovakav kombajn.

Nazad
Vrh