New Holland

Prijatelju taj kombaj ne moze da se dovede u red, mozda moze, ali jako mnogo kosta.
Iskrivljen prevrnut, zar mislis da se nije nista ukezacilo unutra i pomerilo kako je bilo u fabrici....?

On vredi koliko i staro gvozdje i to je to ni Evro vise. Za 12-13000e mozes naci takav u super stanju.

Rodjak kupio 8030 bez kabine secka ispod 1200h za 11000e imam slike mogu ubaciti ako treba?

Evo ga 8030 za 11000e 1104rh prava. Zao mi je sto nemam sliku hedera i bunkera iznutra da se vidi koliko ima farbe, skoro nista nije skinuto. Prve gume sve cetiri. Ima secku na dugme da je pali i gasi valjda i to nesto vredi.

Ekstra povoljno za takav kombajn, uvoznici traze za takve kombjne i po 16000e. Da li zna neko za ovakav kombajn da je na prodaju? Moze i 8040.

Evo ga 8030 za 11000e 1104rh prava. Zao mi je sto nemam sliku hedera i bunkera iznutra da se vidi koliko ima farbe, skoro nista nije skinuto. Prve gume sve cetiri. Ima secku na dugme da je pali i gasi valjda i to nesto vredi.

E meni treba taj sistem ukljucenja secke na struju...tj samo ukljucenje,elektromagnetnu spojku sa remenicama imam,samo fali pogon sa cetkicama...ima li ko saznanja gde to nabaviti?

Ja sam nasao kod uvoznika taj deo,tjs covek kupi kombajn al nece secku i skine sve komplet,pa je prodavao u delovima,ja kupim taj deo,kaze covek da je preko cena tog 500e.

Jedan ĐĐ 1620 što sam vozio u jednoj firmi ima sječku na dugme, znam da su masno platili to uključivanje, nego firma je pa nikog ne pati cena!

moze to da se odradi i na strugu,ali ipak original je najbolje,samo me cudi kako na internetu nigde ne mogu naci taj deo?da nadjem,porucio bih i iz inostranstva.

sve je ispravno,sve radi,samo taj deo sa cetkicama je dotrajao,pa valjalo bi zameniti,a i zasto budziti nesto kad je vec sve ostalo u radnom i odlicnom stanju?

Nasao neke slike iz zetve,slikao drugar telefonom,nadam se da se vidi sta,
Zuca utekao,sakrio trag prasinom
afkp6d.jpg

A ne,ne evo vraca se
2r6e249.jpg

Moja malenkost,komsija i njegov unuk
fjqm9f.jpg

nude mi jedan, još ga nisam video, navodno izgleda kao iz radnje :) Mislim da je mnogo stara mašina, al ću ipak pogledati?

- - - - - - - - - -

Pogledao sam ga, stanje za neverovati, ali mnogo trazi. Koliko Im je realna cena?

nude mi jedan, još ga nisam video, navodno izgleda kao iz radnje :) Mislim da je mnogo stara mašina, al ću ipak pogledati?

- - - - - - - - - -

Pogledao sam ga, stanje za neverovati, ali mnogo trazi. Koliko Im je realna cena?

I mene interesuju te male 1520/30/40 daj vise podataka, godiste, stanje, odakle je donesen...postavi koju slicicu. Cene bi trebale biti od 7-10 hiljada odprilike. Koliko gazda trazi za taj koji si gledao? Evo jedan izglancan i farban koji se prodao za oko 9 hiljada
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=673526

Ovaj trazi 11.000 mozda I 10.500, ispod toga nista, Ali opet ponavljam u zivotu nisam video bolje stanje, uvoz iz ch . Nisam ga slikao, ako budem stavicu slike.

- - - - - - - - - -

2a5g015.jpg

- - - - - - - - - -

nntlax.jpg

- - - - - - - - - -

2h3svu9.jpg

- - - - - - - - - -

ioq6ia.jpg

Nazad
Vrh