New Holland

Na lepom plavom dunavu
Narocito mi je drago da je ove godine prepoznat kvalitet CX8060 kombajna
2lid4yf.jpg

Da li neko ima iskustva sa NH tx34? Od nedavna sam vlasnik jednog od njih a nisam dobio uputstvo za rukovanje, pa me interesuju podešavanje hedera u kabini koje se radi sa dva potenciometra sa desne strane sedišta i jednim tasterom na komandnoj tabli. Ne znam kako treba da reaguje heder. Da li to uopšte funkcioniše ili funkcioniše samo kada je heder u pogonu. Molim za savet ako neko zna.

mnogo ti zavidim za kombajn. TX34 je zvijer. Ja sam pikirao na njega al mi bio preskup, ovog sto sam ga zvao iz slovenije je trazio 24k eura samo s hederom..kolko si platio ak nije tajna jer vidim da je jako ocuvan

Platio sam 30000€, uvežen iz Francuske. Radio sam samo par dana s njime, ali do sada nisam video neku manu. Jedino senzor za sečku ne radi i klima je prazna, a ostalo super radi. Motor mercedes samo prede.

ja sam mislio da ces da uparis plavog sa ovim zutim,sto i nebi bilo tako lose :osmeh:

Za sada ne ali jednog dana mozda. Juce sam video jedan jako lep NH TX66 iz 2002 godine ( nisam ga slikao ) sa hederom od 6 m sa 3200 moto casova i 2400 casova na vrsalici za 47.000 eura. Kombajn je u tip top stanju i dobra je kupovina za te pare za nekog ko hoce u ovom trenutku da kupi veliki kombajn.

imam jedno pitanje u vezi stelovanja kombajna za zetvu soje.u cemu je problem kada ostaju meune u bunkeru neizvrsene koliki treba da bude broj obrtaja tj kako da se nasteluje da cistije vrse?u pitanju je new holland tr 85.

Nazad
Vrh