Možda ima kod Erika u B.Topoli.Rastura New Holland kombajne u kobasice. 0691991703 Erik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Videcu da li imaMožda ima kod Erika u B.Topoli.Rastura New Holland kombajne u kobasice. 0691991703 Erik
I na rusu je tako. Nema šta, to su pravi inženjeri promislili, ne komplikuju kao ovi zapadni...Isto ovako kako kaze matic je fabricki reseno na Lovolu. U jesen obrnes slavinicu,u prolece opet i to je sva muka za godinu dana
Rusa sam unapredio ima slavinu ispod kabine da ne silazim do bloka motora.I na rusu je tako. Nema šta, to su pravi inženjeri promislili, ne komplikuju kao ovi zapadni...
Pred motanja volana pipnes kočnicu i onda se isključuje blokada. Samo na to reaguje . Dizanje pluga ne vrši tu funkciju. Znači samo brzinski pritisnes kocnicu da reaguje elektronika ne treba da siliš .to radiš metar dva pre dizanja pluga. Barem tako je na moj traktor. A trebalo bi i kod tebe.Na NH mi je dugme prednje vuce "jednostepeno" kad vuca radi sija lampica.
Za blokadu ima ugasena, klik i kad skroz stisnem odma vrati do ove srednje pozicije.
Sad u oranju kad upalim na srednje ne gasi blokadu kad dodjem na kraj njive,podignem plug .... Ne gasi se sama. Kad dugme stisnem do kraja tad zakljuca blokadu iako nema potrebe da je pali.
Jel ovo zapazanje tavno ili mi se samo cini?