Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Van teme je ali što se rasporeda brzina tiče kod Deutz-a mi se sviđa što može da se nađe i na 0,5 km/h.
Samo da napomenem da taj traktor nije prvenstveno namenjen za silovanje,sobzirom na to da su sve isti menjaci pocevsi od 75 ks...tako da bilo kakvo cipovanje North ne moze da bude pametan posao...pa cak ni otvaranje pluga na neke sumanute zahvate...prvenstveno jer nema ni kila za neka ozbiljnija testiranja.a sto Strizanin spomenu dajca dajc ima bolji raspored,to jeste-ali isti problem sa preopterecenjem...u okolini ima jedan relativno nov,pa malo malo na slepu ga voze na popravku...Imam ja slican.dosta kurceviti spram snage i gabaritnog izgleda.
Moj ide 40km/h. Prskanje,bacanje djubriva sa sve vozanjima tu je kao upaljac mozda 1l/kj. Oranje je problem tu pije rezervoar 110l ne moze ceo dan, u spremanju ci sad videti na prolece kakav je.
Raspored brzina je skroz korekran 2 rang 2 brzina na malo ispod 1500obr ide 10km/h sto mi skroz odgovara.
Ne sejem s njim i ne tanjiram.
Za spremanje ima 2 brzine omo 2km/h je razlika brzina u oranju i tu imam jedna 5.5km/h iduca je oko 7km/h sto mi je brzo i za sam plug. Sad sam vukao 3x30 to ide svuda i nigde ga ne gusi koliko god duboko isao i bilo tesko oranje. Brzinom vise sam orao samo 2 njive i islo je kao puter. Sad za iducu godinu se lomim da li da orem manjom pa radirim plug ili da ga cipujem na 120ks i drzim ovako. To ce mi reci spremac 3.7m i poluteska drljaca 4.5m u prolece.
75 ks ima spori menjač i po meni bolje radne brzine .Samo da napomenem da taj traktor nije prvenstveno namenjen za silovanje,sobzirom na to da su sve isti menjaci pocevsi od 75 ks...tako da bilo kakvo cipovanje North ne moze da bude pametan posao...pa cak ni otvaranje pluga na neke sumanute zahvate...prvenstveno jer nema ni kila za neka ozbiljnija testiranja.a sto Strizanin spomenu dajca dajc ima bolji raspored,to jeste-ali isti problem sa preopterecenjem...u okolini ima jedan relativno nov,pa malo malo na slepu ga voze na popravku...
Agrofarm i G serija su daleko od Agrotrona, koliko sam ja shvatio. Agrotron je za teške radove, u novoj izvedbi to je traktor od preko 100000 evra.
Po meni nije loša opcija NH 115, worm je terao trobrazni sa kinezom, verujem da je taj NH bar malo jači. Zasigurno nije kao 6050.