Rumun Universal 445.
Baća ugradi pomoćne klipove, malo mu je previše tolika podizna moć bez njih.
Baća ugradi pomoćne klipove, malo mu je previše tolika podizna moć bez njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što su rupe udaljenije jedna od druge, sila u vertikalnoj zategi je manja, ako se zakači u rupi udaljenijoj od kabine.Kacim na prvu do kabine,ona druga mi deluje dosta daleko,i nekako mi nije normalan takav ugao dizanja u odnosu na ramena.
Sent from my WP5 using Tapatalk
Da li neko ima iskustva sa ovim traktorima ili sa Case M jer su u suštini isti traktori. Kako su se pokazali, mane, kvarovi?Kakva su iskustva vlasnika traktora NH T5 110 elektrocomand ?
[/URL]
Ja imam takav traktor, prvi utisci su sasvim ok, ali još imam na njemu samo 70h pa je rano govoriti o iskustvima, možda ima neko veće iskustvo pa će se javiti.Da li neko ima iskustva sa ovim traktorima ili sa Case M jer su u suštini isti traktori. Kako su se pokazali, mane, kvarovi?
Hvala unaprijed
LP
Koliko je plaćen sa PDV i kada ste ga uzeli.Ja imam takav traktor, prvi utisci su sasvim ok, ali još imam na njemu samo 70h pa je rano govoriti o iskustvima, možda ima neko veće iskustvo pa će se javiti.
54000eura . Kupljen je krajem Jula, ali je kaparisan još u januaru. Mislim da su poskupeli od tada.Koliko je plaćen sa PDV i kada ste ga uzeli.
Hvala
I to dosta.54000eura . Kupljen je krajem Jula, ali je kaparisan još u januaru. Mislim da su poskupeli od tada.