New Holland

Ima li neko od clanova foruma new holland t4040s?

Kako se najlakse rastura zvono od new holland clajsona 8060 ako moze neko da objasni?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ima li neko da prodaje remenicu sto ide dole na menjac u pitanju je new holland clayson?

Jedno "pametno" pitanje.
Danas sam stavljao zimske gume, kad su oba reduktora izbaceni, reverzer u neutralu i rucna spustena opet ne mogu da okrecem glavcinu podignutog tocka, malo krene i stane. Nedovoljno da se poklope brezoni i rupe.

Podigni i prednji tocak, ukljucena je prednja pa zato ne mozes. Ili da traktor bude upaljen da bi iskljucio prednju.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Prednja je elektro i nije upaljena, moracu probati da ugasim ili prilikom zaustavljanja drugi put bez kocnice, tad upali prednju i mozda ne ugasi.

Probaj sa kontaktom, ona se aktivira kada ostane bez struje mada kod mene ne može nikako ni na jednom traktoru da se reši to pa okrećem točkove uz pomoć poluge.Kada se ušemiš ide k'o podmazano.

Bas zato, kada se ugasi traktor ostane upaljena prednja. Kada se traktor upali, ulje preko el ventila ugasi prednju. Nije dovoljan kontakt, mora da radi pumpa.

I ja se cudio sto nece dok me nije okupalo ulje iz one cevke sto vodi do izlaza za kardan od prednje kada sam jednom upalio traktor a ona bila otkacena. Onda sam ukapirao da ulje ustvari iskljuci prednju. Kada je traktor ugaseon ona je ukljucena, ili kada pritisnes dugme tada se zatvori el. ventil i bude ukljucena. Najlakse ti je sa podignutim jednim prednjim, pa ti neko moze okretati prednji tocak a ti drzis zadnji i samo pricas koliko i na koju stranu je blize.

Ima li neko da prodaje varijatorsku remenicu vetra za new holland clayson 8060? Ovu manju dole
f87aaab80b2e23a92add53bb3f4d8647.jpg

Nazad
Vrh