secondgeneration
Član
Zalosno je sto je jedan ovakav traktor potreba svakog vocara i vinogradara a sto je kod nas toliko ne dostupan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Kad bi davali kredit na 50 godina ja bi odmah dosao da uzmem onaj T4020 deluhe sa full opremom.
moram proveritizorancile je napisao(la):Secondgeneration, da li imaš možda uputstvo za upotrebu za Fiat 1380dt?
Kazner je napisao(la):pa moguce je da ima samo 4500h,ali uvjek ima ono ali,ovo je bosna narod dosta ne zna a to ovi sverceri koriste i uvaljuju odlicno
cicimoric je napisao(la):ovako zvuci NH t7050
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pqpb6N0qXRo[/youtube]
Post je spojen: [time]1299417027[/time]_________________________________________________
.....ogromna je razlika kad se pusti video sa youtube-a i original sa harda, puno gubi na kvalitetu i zvuka i videa
a sta predstavlja onaj zglobni,tj koja mu je namena,s obzirom na oblik...to nije standarni gusenicar?cicimoric je napisao(la):@Proka Azanja
Taj radi upravo to sto ja vec radim danima. Razlika je sto ja to radim rucno a on sa traktorom
...pravi kanal za ispustanje vode. Ako i dalje nije jasno dodji na nekoliko dana kod mene da se upoznas sa takvom vrstom posla