@cicimoric: Voćarski više nebih uzimao (a voćarstvo mi je osnova) zato što ima taj nesretni SS sustav koji izgleda netrpi puno prednje priključke (imam prednju hid. i kardan), a mi dosta koristimo prednju hid. Znaš kad su mi se prednje poluge već počele savijati.
Najveći problem je u kvaliteti pojednih stavki na traktoru što mi je i majstor iz Italije potvrdio. Konkretno na SS sustavu problem je u kvaliteti kritičnih točki koje brzo dobiju lufta i onda taj luft prenose dalje što jasno dovodi do neželjenih posljedica. Tako da ću zbog takvih i sličnih stvari najverojatnije promjeniti marku traktora kad ova dva budu za zamjenu. No neću ih mjenjati samo zbog toga nego i zbog nesretnog servisa, kako sam i rekao. Totalna usporenost, nezainteresiranost i u jednu ruku pomalo i neznanje. Pa nek oni nekog drugog, jel, mene neće još dugo.
Ljetos mi veliki NH zalegao na 3 tjedna, TRI TJEDNA u pol sezone. Jasno sva tri tjedna sam morao čekati i plaćati ručno okopavanje voćnjaka, pa sam morao ići spremačima, tanjiračama što me koštalo dodatnih 2-3000 eura. Taj trošak mi nije trebao. A što se tiče zamjenskog traktora toga nema ni od korova, a kad sam kupovao pitam jel imate zamjenski traktor ako mi koji od mojih zakažu? Kažu: Ma da, nema problema, kako nebi imali.
Imao sam jedno ugodno iskustvo sa vašim IKR-om gdje su mi ljudi za par informacija koje su mi bile potrebne izašli u susret kao da sam kod njih kupio traktor. Svaka im čast.
Kad sam ovima mojima te podatke iznio oni nisu imali pojma o njima.
Što će reći da nisu u toku.