francuz
Prijatelj Foruma
nerast Penarlan u Francuskoj se prodao za 4200 eura spanskom odgajivacu..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
francuz je napisao(la):nerast Penarlan u Francuskoj se prodao za 4200 eura spanskom odgajivacu..........
potpuno se slazem prijatelju a zamisli tek nas na jugu !savak je napisao(la):francuz je napisao(la):nerast Penarlan u Francuskoj se prodao za 4200 eura spanskom odgajivacu..........
Koji je prosek plate u Francuskoj i Španiji a koji je u Srbiji? Koliko puta treba da skoči na fantoma ili na krmače da bi se uložene pare vratile, i nešto čovek zaradio? Kod nas je i 800 din puno za skok pošto je narod gladan i nema para za osnovne životne potrebe a kamoli za nerasta i nazimice koje vrede od 1000 do 4200 eura!
Ti narod nikad neces nahraniti, narodu su oci gladne...savak je napisao(la):francuz je napisao(la):nerast Penarlan u Francuskoj se prodao za 4200 eura spanskom odgajivacu..........
Koji je prosek plate u Francuskoj i Španiji a koji je u Srbiji? Koliko puta treba da skoči na fantoma ili na krmače da bi se uložene pare vratile, i nešto čovek zaradio? Kod nas je i 800 din puno za skok pošto je narod gladan i nema para za osnovne životne potrebe a kamoli za nerasta i nazimice koje vrede od 1000 do 4200 eura!
Mnogo te zabole, ako ne postavis svoja pravila, ima da te vrlja kako ko stigne, ..., dovoljno je da dvoje njih poljubi vrata iz opravdanih razloga(nije se najavio prethodno, fora nije imao broj i slicno), onda se to komentarise po selu i sire pa onda se drugacije ponasaju, probaj videces....., ja ih mrsnem bez milosti, ne trebaju mi njihovih 1000 dinara, drzim veprove zbog svojih svinja a ako oces da ti pustim vepra, e onda po mojim pravilima, nije kurcenje niti sta drugo, nego narod ofursati pa bi oni tako: ma samo ti ,meni otvori stalu sam cu ja..., kod mene toga nema, odmah napusavanje i P...M...dkocic je napisao(la):Svaka cast lepo si ih vaspitao nema sta. Mene uvek izludi kad covek bane kad njemu odgovara pocevsi od toga da dodje u nedelju u 6 ujutro pa da poludis po sistemu ti jos spavas pa!!!! ja moram da idem ... pa ko velim da obavimo ovo i tako slicno na dan slave ludak doterao i kaze ja cu to sam nemogu sutra idem na slavu. Njega sam pocastio i odbio pa se kao naljutio.