pedja voganj
Član
oko 2kg kvalitetne hrane trebalo bi da pojedu nazimice u toku dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mozes da pitas veterinara za naima prasice, bicu ti zahvalanpedja voganj je napisao(la):Ja imam naima krmace,kupio sam od veterinara Bana.Trebalo bi za koji dan da dodje kod mene pa cu ga pitati za koliko ce imati prasice da prodaje mada mi je rekao pre 2nedelje ako se dobro secam da ce imati za prodaju za 3meseca.
Hvala!!pedja voganj je napisao(la):francuz,nema problema cim bude dosao kod mene pitacu ga kad ce imati za prodaju.
dje su vise te slike ?komazec je napisao(la):evo ja sam novi član na forumu i bavim se sa svinjama,i pokazat ću vam svoje nerastove
alexandart je napisao(la):koja je kilaza becka
Po mom skromnom misljenju moras prvo imati priplodne krmace po mogucstvu Joksir ili Landras i moras znati da li hoces da imas priplodni materijal u cistoj rasi ili F1milos st je napisao(la):Po vasem misljenju koji su najbolji nerasti za priplod.......?
koje rase su ti krmacemilos st je napisao(la):Pa imam 3 priplodne krmace, a i cuvam nerasta za priplod piatrena.....
milos st je napisao(la):Jedna mi je cist durok, a dve su ukrstene....