Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ide slavinica u lay flat jedan kraj, a na drugi kraj slavinice ide crevo kap po kap, nema spojnice nikakve. https://www.metaloproizvod.com/proizvod/slavina-za-lay-flat-crevo-17-starter/Posle rupa ide onaj starter ili odma spojnica?
koji je ovde razmak....na prvu se čini 16-17 cm
Ja imam takav isti . Imam takva dva još ali plastični koi su duplo jeftiniji i sličan njemu Gardena top. Dobar je pošto može da radi na 2 bara pritisak a može i na 4 bara. Koristim Dizni 16 pošto mi istovremeno rade dva topa na liniji plastičnih cevi na kopčanje od po 6 m . Promer na cevima je 3/4 original sa navojem ali sam ja napravio neki produžetak na kojem je obojmica od 5/4 . U poluprečnik zaliva 24 brazde kukuruza u prečniku 48 do 50 . Original postolje za njega mi bilo preskupo pa sam za te pare napravio tri postolja .Da li neko ima i koristi ovakav top za navodnjavanje? Ovo nije Sime jolly ali je na izgled njegova kopija. Cenovno je dosta jeftiniji od italijana. Da li neko zna nešto o njima?
U koliko je ovo sati pusteno ?