Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ово је муљна пума што ће рећи да ће свашта повући па пази да ти не запуши систем. С' њом можеш да празниш септичке јаме а сличне, које служе за наводњавање, су ДМБ-ова Слап 500 и еквивалентна Томос које имају проток 500л/мин.imam pumpu/motor za zalivanje tomos, ovakav (mislim da je 2,1 kW snage.
То су копије! Оригиналне Каме (пливајуће) и Малиш (потапајуће - домаћа везрија је била Југодент) су биле изузетно поуздане и трајне. Каме су рађене у више снага и капацитета.Interesuje me tzv.ruska pumpa za bunar,kazu ima na buvljacima.Moze li neko objasnjenje,da li se isplati kupovina,kako se pokazala?Hvala!
Добар однос цене и перформанси. Онај проток је за дубину од 1м. Некад су Руси такве пумпе испоручивали са 25м кабла и резервним гумицама. Испоштуј препоруке из упутства и требало би да траје дуго. Ако имаш резервне гумице можеш сам да урадиш сервис кад видиш да је проток, након неколико година, ослабио. Ако још набавиш неки резервоар и склопку високог притиска (као што је некад Драгоцвет испоручивао уз своје пумпе) решио си проблем искључивања (ја сам користио са 2,5 Бара).moze li neki komentar u vezi nje,nije ni nesto skupa,a mislim da ce mi odgovarati