Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
telnett je napisao(la):Nikola hvala na odgovoru treba mi za prolece oko 1000 metara a ovde ima samo kvindzil, tako da sada ne znam sta uzeti
Kad bih ja ovako rešavao zagušenja na mojim trakama verovatno bi igla posle par dana završila u veniprofan je napisao(la):Zagušenja ima ali se većina reši uz pomoć igle ili čiode

Sale je napisao(la):Imam redove od po 150 metara , i desava mi se skupljanje creva od 20 do 40 cm na hladnoci tj. " zmijanje " creva na vrucini . Da li neko od vas ima ovakav problem i kako ga resiti ? Razmisljao sam na kraju reda zabiti u zemlju armaturu ' 12 jedno pola metra ostaviti iznad povrsine 10 cm i zavezati crevo ali se bojim da se na izvadi na spojevima pri hladnoci . Dosta mi je bitno da se ne pomera crevo posto su mi male biljke i kapaljke su ( busene ) na svakoj biljci po jedna i kada se pomere za 20 - 40 cm dobijaju slabo vode .

Deda Lala je napisao(la):@Sale
Da li sam dobro razumeo,ti zalivaš voće?
Ako sam u pravu ne radiš dobro.