Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stace ti navigacija kad nesejes repuZvacu od nedelje Titan. Samo dok postavim ekran. Pa cu napisati ovde sve detaljno
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Koliko se sad krecu cene tih nabigacija?Nosio ove nedelje komsijinu i moji navigaciju (ez 250)u Livonu da srede softver. Jer signal jesenas je nesto prestao da radi tako da su mi jesenas objasnili da iskljucim opciju korekcije signala . Sada to radi samo moraju softwer update. Onaj ko je navig. kupio u livoni a jos traje garancija to je besplatno. Kome je garncija istekla to kosta 3000+pdv, a ko nije kupio navigaciju kod njih to kosta 5000+ pdv.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ez 250 je oko 1100-1200 evra sa pdv. Fm/CFX750 je oko 2200 evra lajt verzija. Ove turske sa tač skrinom oko 1700 evra. Sve cene sa pdv- om. Sporo im pada cena. Dok braća Kinezi ne omasove proizvodnju, neće ni biti jeftinije.Koliko se sad krecu cene tih nabigacija?
Tako je. Ko ume da ažurira sam softver neka uradi sam. Po mom mišljenju 250 ne treba kupovati jer sam saznao da je ovo poslednja nadogradnja softvera za 250 i da ih više neće biti. Sada guraju GFX 750 ili XCN 1050 u zavisnosti ko ih prodaje. Pravi izbor bi bio upravo ova navigacija. Lako se nadogradi, podržava isobus, kontrola sekcija...Uštedeces pare, a funkcioniše i kod nas. Mada tokom sajma Livona uvek pred vi akciju i bude 750e+pdv.
Sad bas gledam, poslednje ažuriranje je kraj oktobra v3.12, a do tada sam već obavio poslove gde koristim navigaciju.
Jeste, 3.12 je verzija.Ažuriranje pre toga je bilo davne 2010.god, tako da ne bi dobili ni ovo sada, da nije nastao problem zbog satelita, dal su neki povučeni iz upotrebe ili sta vec... Da je ovaj model zastareo, jeste, ali i dalje radi posao. Da treba kupovati novije i bolje, to stoji, ali najviše zavisi od cene...
Ja sam našao verziju 3.12, ali ne mogu da je "skinem".
Koja im je cena? Deluju solidno odrađene...Zna li neko nesto o modelu koji prodaje Agrocar 021?
Nisam siguran ali oko 1200-1300+ pdvKoja im je cena? Deluju solidno odrađene...
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk