Namenske masine iz nasih garaza,URADI SAM mehanizacija

Urednost i izgled radionice odmah zapadnu za oko. Sve pohvale!:ppozdrav:

Šajba je 550mm,okretaji kod 400 kardana-ima šajba oko 2200 obrtaja.Cepanice idu do 20 cm debljine.Hvala svima na pohvalama.

Interesuje me koliko bi kostala jedna metalna (nazovi sina) debline 2x7cm i duzine nekih 2.5m??? Neznam gde da potrazim i koliko bi to kostalo??? Neznam ima li po obicnim Gvozdjarama??? :sta:

Centralna osovina i osovina tockova je od heder kolica zmaj 142. Stavljene su glavcine tockova od zmajevke 489. Sirina tovarnog prostora je 2.5m a duzina 4m + ruda od 1.2m.

Centralna osovina i osovina tockova je od heder kolica zmaj 142. Stavljene su glavcine tockova od zmajevke 489. Sirina tovarnog prostora je 2.5m a duzina 4m + ruda od 1.2m.
Prikolica je super ali što je napravi od kolica za heder 142-ke.... Jbg znam kome trebaju takva kolica a u zamenu bi dao kolica od 125-aka.... Kako ćeš je registrovati?

trazio sam heder kolica bilo kakva bas za ovu namenu,ovo mi je iskrslo povoljno :osmeh: sto se registracije tice,resavam na prolece, princip je slican kao i kod auto prikolica. Mora se odneti na atest,ukucaju se brojevi i sa tim papirima u sup i registruje se. To zadovoljstvo ce kostati oko 200e

Cekajte zar idalje moze da se registruju pravljene prikolice??? Cuo sam neke price da vise nemoze... :sta:

nemogu vise dase registruju,juce nađem tipa u mladenovcu atestira auto prikolice i dobijes papire,bas sam ga pito za traktorsku,nemoze.

Teras ko po sumi,kako dosad tako i nadalje,nisu se jos setili da bi moglo da se uzme lepi para i za te ateste.

Nazad
Vrh