Namenske masine iz nasih garaza,URADI SAM mehanizacija

Meni rece ovaj iz agencije, da AMSS radi ateste,ako ne oni onda Masinski fakultet Novi Sad

Prošlog decembra sam registrovao autoprikolicu koju sam sam pravio atest mi je radio čovek sa mašinskog fakulteta u NS i rekao mi je da se od februara ukida atest za samogradnju prikolica e sad da li je to stupilo na snagu neznam ako hoćeš imam negde njegov broj pa ću potražiti pa ga nazovi inače dolazi kući i radi i atest i ukucava broj ako to još uvek može smatram da ti je to najbolja varijanta pa da ga nazoveš i proveriš dali još uvek to može
i još nešto ukupno atest pus broj i nova tablica saobraćajna i nalepnica me je izašlo 14500 pre godinu dana juče sam produžio registraciju izašlo me je 2900 dinara tako da mislim da se isplati uraditi

Nije ni priključak ni neka naprava ali mislim da če mi bit u pomoč.Kad se vari,reže sa flexom ili popravlja i slično ponekad treba još pomagač da drži pa sam se domislio da bi napravio mali pank sa trečom rukom na koju je prišrafan šrauštok.Glavčine sam imo a ostalo je ostanci od svačega i tak polako sastavljam skalameriju.Glavno je sastavljeno još da se sastavi postolje i to umontira u mizu.Prilično je jako i kad je naslonjen šrauštok na mizu je skoro bez vibracija a kod podignutog se ne može napravit da bi bilo bez vibracije kod udaranja čekičem.Uostalom mislim da če zadovoljit moje potrebe.Lep pozdrav.
7gxt.jpg

f4jm.jpg

3j3p.jpg

xzfn.jpg

hgzi.jpg

if49.jpg

wqyo.jpg

5mdt.jpg
x7n.gif

Tako je nešto se mora radit magari šteta.
n199.gif
Ove godine sam si pored kuče napravil šupu kao vanjska radionica za svašta radit pa moram sad malo opremit sa kojim pankom.U šupu sam ugradio štekere tak da ču moč priklopit svakakve strojeve da ne pravim svinjariju po maloj i velikoj radionici koje su u sklopu kuče.Flexanje i varenje pocrni sve i svašta.L.P.

abarth 822 Retkost je videti clana sa 20 poruka i 80 pohvala. ::svaka cast:: To znaci da ljudi cene tvoj rad i tvoje ideje. Samo tako nastavi. Cekam da vidim sledecu ideju i njenu realizaciju. :ppozdrav:

Pank polako dobiva oblik kak sam si zamislil.Dosta vremena sam potrošio za izradu donjih stalaka za noge.Na donjem delu noge je našrafana guma 15 mm da bolje stoji i ne mrda po betonu.Napravil sam i stalažu za inverter da ne smeta okolo i donju za flex i slično.Sve varim sa ovim Telvinom koji je za moje potrebe odličan pa i nije bio skup,sa avtom.maskom je došo 230eur.3,2 EVB bez problema vari bez prekida tak da kao neki kažu da ne valja kod mene valja.Sad još malo sve doradit i prefarbat pa u šupu.
kqzm.jpg

9fw1.jpg

uy59.jpg

zs42.jpg

apj4.gif

Možda ču namontirat ali pozadi noga tak da kad se jedna strana panka podigne tek točkovi dodirnu pod.Kotače imam od VW motora od napinjača zubatog remena mislim da če bit pravi za tu svrhu.L.P.

Skalamerija je prefarbana,sad je na redu izrada još jednog večeg panka ali ovog ču pravit od greda i debljih dasaka.Za točkove sam malo premislio i mislim da su bez veze jer če stajat na mestu.
02g3.jpg

h3y4.jpg

NE razumem malo svrhu tog alternatora??? :sta: Ajde da ga pokrece Elektricna energija a ovako kad ga prikljucis na akumulator koji i tako slabo vergla onda nece nikao da vergla vise.... :sta:

Izvinjavam se moja greska.. Hvala Diklofen nisam obracao paznju lepo... Spravica je da dopuni akumulator.... :ppozdrav:

NE razumem malo svrhu tog alternatora??? :sta: Ajde da ga pokrece Elektricna energija a ovako kad ga prikljucis na akumulator koji i tako slabo vergla onda nece nikao da vergla vise.... :sta:

kada slabo vergla priključiš altenator i napuniš bateriju za 5 minuta a za klasičan ispravljač treba mnogo vise vremena

Nazad
Vrh