Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav ...nameravam da pravim nesto slicno samo ne u bocnoj verziji,pa se namece par pitanja ...Evo i bocna freza rucni rad u eksploataciji.....
lim je 2mm i cevi 2mm,mada mogu ti saviti komlet stranice da ne uzimas cevi i varis i seckas. zavisi kako ko voli.mikser@ planiram i ja na mojoj takve da odradim jer ove propale da nema gde, kazi mi koju debljinu lima si koristio
lim je 2mm i cevi 2mm,mada mogu ti saviti komlet stranice da ne uzimas cevi i varis i seckas. zavisi kako ko voli.
Vise mi se svidja ova varijanta sa cevima, jaca je mnogo, jos bih ove za dodatne stranice pustio kolko god je moguce nize da budu jos ojacane i razmisljao sam nesto da napravim pozadi stubice kao na kamionima na kojima bi se koopcale
stranice i koji bi mogli po potrebi da se izvade. Jeste da bi ponekad smetali, ali bi mi koristilo kad imam potrebe da otvorim zadnju stranicu, a bocne bi ostale zakopcane i nebi se uvijale
koga ? čega ?šta?Zetor 7245 koliko moze dignuti u visinu
Kako mislis za drljanje zita?Kad da drljas?Dobro odradjeno...
- - - - - - - - - -
Nisam znao gde da postavim ovaj prikljucak pa ajde ovde posto je rucne proizvodnje...
http://www.polovniautomobili.com/oglas2733342/imt_livadska_drljaca_novo/
Moze li ovo da posluzi za drljanje zita??? Ili je preslabo???
- - - - - - - - - -
Evo slike da se zna o cemu je rec....