cunami
Član
60 din extra cena moram videti da podignem ulaganja do maksimuma da joj dam sve ima da rodi ko luda i da mi cena kostanja po kg bude 80 din i sve da oberem i da jednom za svagda bankrotiram i da dignem ruke od ove vocke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
strani kupac hoce kvalitet i kontinuitet dobavljanja robe tokom cele godine taj koji bi zamrznuo u mini hladnjacu 20 tona mogao bi u eu da obezbedi godisnje potrebe 1 prosecne pekare a to je smesno plus iz nase zemllje ima firmi registrovani za spoljnotrgovinski promet ali nemogu malinu da izvezu ima protekcija u izdavanju resenja tako da to sa mini hladnjacama nevazi za izvoz samo bi tu malinu mogao opet da proda nasem hladnjacaru koji moze da radi export iz Srbije a za kredit je zakasnio trebao je po tvome da uzme pre 2 god i to u chf franak
pakovanje kosta oko 0.20 na vecu kolicinu i zamrzavanje isto je jeftinije sto posto ovo ostalo neznam
diktira nego sta ali samo nekada i u retkim situacijama kad je deficit sa robom a bojim se da ovakvim ponasanjem nekih ljudi u lancu dovedu proizvodnju maline na ivicu propasti a znamo svi pa i vrapci na grani da u Srbiju zavisi od godine udje od 100 miliona eur do cak preko 200 miliona ( 2008 god ) a malo li je to na ovu oskudaciju i kad to pukne koliko ce naroda da osiromasi ??Skoro sve mi je jasno ali osim u Avganistanu i u Kolumbiji nisam cuo da negde proizvodjac diktira krajnju cenu
Да појасним. Тачно је да је губљење времена и енергије да пороизвођач диктира крајњу цену али је могуће: ако трговцу дамо ВП цену он онда маржира робу по свом нахођењу и јавља се шаренило цена на тржишту за исти артикал што штети бренду. Да би цена била иста у свим малопродајним објектима трговцу се да замашан рабат код уговарања тако да он нема право да мења цену (нема ни трошкове транспорта а манипулативне трошкове ће надокнадити из рабата).Skoro sve mi je jasno ali osim u Avganistanu i u Kolumbiji nisam cuo da negde proizvodjac diktira krajnju cenu