Valdane ta prica o NORO virusu je plasirana ODAVDE i mi smo kao jedan od zahteva (a bilo ih je 14) na sastanku u ministarstvu poljoprivrede trazili da se inicijatori i oni koji plasiraju te lazi i neistine KAZNE jer se upravo desava da ta prica bude plasirana u jeku berbe ili pred berbu tako da je to jos jedan markentiski trik onih koji bi da obore cenu maline,,te te stoga molim da ne iznosis i ti neistine jer taj virus se isto prenosi i prljavim rukama koje je mogao da ima i sam konzument i pored ostalog nigde se ne pominje SRBIJA osim u glavama onih koji misle da tu pojavu zloupotrebe kao onaj metuzalem zaharije sto pred svaku zetvu lansira pricu o tome kako je nasa psenica ne-kvalitetna a u njegovoj emisiji se upravo reklamiraju ta ista semena ,,tako da ta prica ne pije vodu,,,a sta ce malinari uraditi jabih to licno prepustio njima samima ja jedino znam da je u ovoj zemlji i uopste spas u UDRUZIVANJU proizvodjaca ali samo na zdravoj osnovi i kao takvi udruzeni traziti kupca na svetskoj berzi. inace je ova prica toliko komplikovana da ce se bilo ko od ,,vas,, tj ,,nas,, ko se bude usudio da povede bilo kakav ,,rat,, biti osudjen na propast, jer ce to liciti na borbu sa vetrenjacama ,,hladnjacari jesu u manjini ali su slozniji od proizvodjaca i to znaju i koriste,, e a kada bi nas siromasni seljak, koji nema ni pocetni, ni obrtni kapital, jedne godine stisnuo zube i imao mu...a pa celokupan rod npr pustio da mu propadne pa da vidim kako ce se hladnjacari ponasati posle toga ali to je mnooooogo teska i delikatna i odluka i prica, tako da ja opet ponavljam samo udruzivanjem i sopstvenim sredstvima napraviti svoju hladnjacu pa sta bog da ,,ako je cena mala nek je mala,, ali ne dozvoliti nikome da te ucenjuje,,,,ja licno sam pribavio celokupnu aparaturu za hladnjacu od 15 kubika ,,za prvo vreme a posle ako bog da bice i veca..pozzzzz