Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovo zvanican stav urednistva?Ko sumnja u celu pricu neka ne posecuje ovaj forum
Moj Zoolovac , polagao sam nade u tebe , mislio sam da si dosta ozbiljnije shvatio ovu pricu. To sto pricas za Terzica samo pravis pometnju kod ljudi sa strane .Konkretno za terzica cu ja da vam odgovorim, tacno je da ima svoju hladnjacu koju je preterao iz sela kruscice , radi se o polovnoj maloj hladnjaci sa zastarelom opremom koju svako od nas moze da kupi pod istim uslovima. Ja licno imam 10000 kg maline u proseku godisnje pa mi to nebi bilo problem da nabavim a konkretno Terzic ubira 26000 kg.Jeste dobio posao u epsu ali kao obican monter nije on direktor nikakve firme a to mu nije bilo problem da se zaposli kad mu je najbolji drug direktor te firme , prema tome nebih ja to povezivao sa podmicivanjem sto ti pokusavas da prestavis a auto koi vozi sigurno nevredi toliko.Radi i ti toliko maline pa ces mozda i ti nesta napredovati. Neznam dali si bio danas na sastanku koi su organizovali udruzenje Vilamet , dal si video neki konkretan predlog , doveli su nekog senilnog cicu koi prica o svom sinu kako planira da pravi pogon u Arilju za preradu maline , nelipsi magarce do zelene trave , ja licno bi voleo da poverujem i u to ali sta dotad. Nijedan konkretan predlog ja nisam video pa sam sada jos odlucniji u nameri da potpisem sa unijom malinara jer nemam drugu opciju. Jedino se slazem zadnja opcija nam i meni ostaje da nepotpisujem nisakim jer kao sto ti rece tako sam i ja prosle godine 6000 kg predao za gotov novac po 85 i u svakom slucaju bolje prosao nego da sam dao u hladnjacu. posle danasnjeg sastanka vilameta koi se raspao i pre zavrsetka siguran sam da su ljudi shvatili da nam je sada samo jedna sansa a to je potpisan ugovor KAO STO REKOH NEMAMO STA DA RIZIKUJEMO TRENUTNA PONUDJENA CENA OD HLADNJACARA NIJE RIZIK TO JE SIGURNA PROPAST