aca74
Član
Meni se čini da nije pobedio.Beše,Ivica Lauš pobedio u 3k duru sa pesmom Daire?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se čini da nije pobedio.Beše,Ivica Lauš pobedio u 3k duru sa pesmom Daire?!
Ма јасно. Свако време има своју музику и нешто што постане светски популарно и познато тих година, а да то старији не разумеју. Да је крајем '80-их година неки старији чуо Ексл Роуза, вероватно би питао "Шта овај крешти?".Zorge ja sam onda bio osnovac i počela je da me interesuje ta elektronska muzika jer je u odnosu na ex yu pop i rok koji sam slušao bila nešto potpuno drugačije i zanimljivije.
Било бомбардовање, па прекинуло такмичење на самом крају, али ипак мислим да је он победио у том првом циклусу, ал' РТС није испоштовао договорено.Meni se čini da nije pobedio.
Meni se čini da nije pobedio.
Hvala Siniša. Pevao je extra, voleo sam da ga slušam u tom 3k duru. Na njegovu karijeru je možda uticalo i to što je bio u svom fazonu, a ne komercijala, al to je samo moje mišljenje.MjuzNews | Vesti iz sveta muzike - Ivica Lauš, priča o pobedniku 3K Dura, bez srećnog kraja
Kako su krenula takmičenja talenata u Srbijiwww.mjuznews.com
Или одеш испред СКЦ-а, па зарониш међ' камаре бугарских пиратских дискова или пре њих, оне пољске провидне касете са црним папиром унутра, ал' то је било пре него нам је дошла демократија, пре 2000-те. Ау, какво време беше, или још боље - какви ми бејасмо...Па идеш код локалног сеоског диџеја дa нареже нешто ново