Muzika za dušu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Атомик Китен"????

giphy.gif

Момо, нисам очекив'о то од тебе...

А "Спајс грлс"?

Sta ima veze , nadjem u svim pravcima nesto ,nisam ogranicen u stilu muzike .Od narodnjaka obozavam produkciju juznog vetra 80ih. Nebi vjerovao i od Britni Spirs nadjem , evo ova mi dobra

Poslusaj , muzika krece tek od 1: 20

Нека АББА групица :LOL: из тамо неке швеције.....
Оно кад направиш толико добрих ствари да су и дан данас одличне, поред све ове усране музике која нам се сервира из дана у дан...​

Izvinjavam se okorjelim , ako kvarim veceru . :haha:
Нисам окорео, већ загорео. 8-)

Волим и ја поп, али онај који ме сећа на младос' и окине у мозгу неко сећање из тих дана.

Ово је објављено у време када сам ја тек савлад'о латиницу, ал' је се сећам још од '80-их (па када те опали изненада у серији "Американци", развуче ти осмех преко фаце) - Алисон Моје док је певала у "Јазу":

Момосарић видим да волиш гитаристе и гитарске соло деонице , овај момак је технички савршен ,да ли знаш која је то гитара коју свира да није царвин ( Carvin)

Момосарић видим да волиш гитаристе и гитарске соло деонице , овај момак је технички савршен ,да ли знаш која је то гитара коју свира да није царвин ( Carvin)
Требало би да је гитала локална, неког типа из Бања Луке који их прави.

....У ствари, зависи у ком клипу, пошто тип свира на разним гитарама.

Још један "one hit band" и песма од пре... још мало па четр'ес година: "Fiction Factory" - "(Feels like) Heaven"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh