Muzika za dušu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако некада будеш у контакту са њим, молим те, пренеси му поздраве од другара из чете из Сенте, од оног од кога је уз'о пушку за ноћно гађање у Храстовачи. Ако се сети ко је у питању, алал му ћуфта! ;)
 
Догоди се некада да кавер песме буде бољи (барем по субјективном "осећају за филинг") од оригиналног извођача.

Ето недавно сам чуо кавере једне песме уз акустичну гитару, па потом потражио оригинал и... бљак - некакво реповање, рецитовање уз некакав "тунц-тунц" ритам.

А кавер је нпр. овакав:

 
Bilo je ovo i ne tako davno pre 15 godina.
A sada covek izbacio i novi album i bas se podmladio. I izgleda da je i njemu dok....la 2020.ta

Sent from my S60 using Tapatalk
 
Simpaticna Ruska pjesmica ,znam da sam je cuo prije par dana u pozadini negdje,dal u kuci , dal na tv il u autu nemam pojma , mislio neka reklama i danas cujem u videu sto je kolega grabik postavio u smijesnoj rubrici .

 
Lord Ogy rano je još za senilnost.U to vreme je bio popularan radio Košava a na njemu su se vrteli hitovi iz tog perioda a posle i tv Košava sa spotovima, priceless.
 
U to vreme je bio popularan radio Košava a na njemu su se vrteli hitovi iz tog perioda a posle i tv Košava sa spotovima, priceless.
Шта бре прајслес, то!? Ја сам... мало старији, па се сећам свакодневних сати и сати ре-емитовања МTV-а на Трећем Каналу, као и француског МСМ на Студију Б. Да тада нисам био индоктриниран тиме, ко зна ко зна какав би музички (не)укус изградио.

Још да сам некад научио мало француског...

 
Zorge ja sam onda bio osnovac i počela je da me interesuje ta elektronska muzika jer je u odnosu na ex yu pop i rok koji sam slušao bila nešto potpuno drugačije i zanimljivije.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh