Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U istom duhu , a u zadnje vrijeme sa napretkom tehnologije android u autu uz pomoc chicomsa ili kineza nije vise skup ,pa mogu slusati radi kojigod , vrtim pocesto izmedju ostalog italo disco radio stanice. Vracaju u tinejdzersko vrijeme . Evo umjesto pjesme link radia sa nonstop i redjim italo hitovima .
Prvi dodir sa Italo Disco žanrom imao sam davne 98 godine dok sam bio sedmi razred na jednoj rođendanskoj proslavi.Drugar doneo dve kasete od 120 minuta sa Greatest Italo Disco hitovima.Prva pesma na prvoj kaseti je bila upravo ova od Edija a puštena na ozbiljnom ozvučenju bez ikakvih šumova na snimku, lep i čist zvuk.Kasnije sam i sam nabavio takve dve kasete i imam ih i dan danas u kolekciji.
Da . Zamisli kakav zvuk je bio , u kuci obicnoj , prije 30 godina , sa pioneer ,sony, i sl muzickim linijama i pojacalima , pa i RIZ ili EI Nis , cak i ondasnji zvucnici , a sad sa telefona ili zujalica sa kompa .
Danas su nosači zvuka jednostavniji.Napuniš fleš od nekoliko giga, ubaciš u plejer i udri brigu na veselje.Nekada se zezali sa kasetama, pa uvuče traku, pokida i umrsi i sto čuda.Tražiš pesmu pa premotavaš tu je ili nije tu.Sa pločama sam slabo radio jer nisam imao kadar gramofon a kasnije sa CD je bila milina a pogotovo kada se krenulo u MP3 formate.CD nije dobar nosač jer su se svi snimci iz tog perioda dezintegrisali tako da sada mogu samo da se bace.