Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maticu koje si ti godiste kada si 98 bio u 7 razredu osnovne čkole?Prvi dodir sa Italo Disco žanrom imao sam davne 98 godine dok sam bio sedmi razred na jednoj rođendanskoj proslavi.Drugar doneo dve kasete od 120 minuta sa Greatest Italo Disco hitovima.Prva pesma na prvoj kaseti je bila upravo ova od Edija a puštena na ozbiljnom ozvučenju bez ikakvih šumova na snimku, lep i čist zvuk.Kasnije sam i sam nabavio takve dve kasete i imam ih i dan danas u kolekciji.
Prvi dodir sa Italo Disco žanrom imao sam davne 98 godine dok sam bio sedmi razred na jednoj rođendanskoj proslavi.Drugar doneo dve kasete od 120 minuta sa Greatest Italo Disco hitovima.Prva pesma na prvoj kaseti je bila upravo ova od Edija a puštena na ozbiljnom ozvučenju bez ikakvih šumova na snimku, lep i čist zvuk.Kasnije sam i sam nabavio takve dve kasete i imam ih i dan danas u kolekciji.