Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Namotaje napravi kako sam ti napisao za svaki ventilator, iz radia bi izgoreo.Nemoj bacat pare na blokadu
za 10X manje ces kupiti u prodavnicama elektronskih delova kondenzatore od 20-100nF (bilo koja vrednost) za napon 15V pa navise.Alo imas neonske cevi onda iz neispravnih startera ih povadi i prosao si fraj 
Posto si ih vec vadio kondenzatore stavi na cetkice,ili ako nemas rada opet otvarati onda na + izvod i kuciste ventilatora. Namotaj zbog pouzdanosti (vibracije traktora) napravi od zice sa kojom je vezana + sigurno ima tolko viska. Ocisti spojeve masa. Ako je vodjena zicom skrati na minimalnu duzinu.~Kiki~ je napisao(la):(mada ni toga nema ili se bar nevidi , vadio sam ventilatore napolje !

Namotaje napravi kako sam ti napisao za svaki ventilator, iz radia bi izgoreo.Nemoj bacat pare na blokadu
za 10X manje ces kupiti u prodavnicama elektronskih delova kondenzatore od 20-100nF (bilo koja vrednost) za napon 15V pa navise.Alo imas neonske cevi onda iz neispravnih startera ih povadi i prosao si fraj 

поставио сам највећу могућу димензију звучника таман да могу грејање да укључујем, тако да немам пластичну заштиту,а у ствари није ни потребна