Šošara
Član
Dragane kome kako da stavis rotaciju tastu ili tasti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nista neznam dok ne stigne pivo.. a na sta prikopcas kabl?Šošara je napisao(la):Misim nemo da se ljutis vidjo sam je na pijaci(u Rumi) a i na drugim pijacima(kod mene je sredom) ima da se kupi rotacija sa magnetom.Samo je stavis na kabinu a kabl (kao onaj sa telefona uvijeni) provuces u kabinu i zakacis.Ima rotacija i zutih i crvenih i plavih.Najbolje je da se stavi od svake boje o jedna ima da bude ko u diskoteci.
Dragan18 je napisao(la):Šošara je napisao(la):Misim nemo da se ljutis vidjo sam je na pijaci(u Rumi) a i na drugim pijacima(kod mene je sredom) ima da se kupi rotacija sa magnetom.Samo je stavis na kabinu a kabl (kao onaj sa telefona uvijeni) provuces u kabinu i zakacis.Ima rotacija i zutih i crvenih i plavih.Najbolje je da se stavi od svake boje o jedna ima da bude ko u diskoteci.
Ja nista neznam dok ne stigne pivo.. a na sta prikopcas kabl?
~Kiki~ je napisao(la):Ja imam jedan problem , plastični mi je krov pa ona na magnet nemože da se stavi (uvek sleti dole) !