Muzika u traktoru

Jeste tako je kako Panonstib kaže jer ti stariji kasetafoni imaju izlaz samo za dva zvučnika.
Za elektronsku antenu najčešće stavljaju žutu žicu pa možda nije za antenu.

Imao sam radio u Rakovici 60 jedno 2-3 sata odmah ga izvadio u njoj na leru ga ne ćuješ a di u poslu, imo sam neku ludu ideju stavit u kombajn nije toliko bućno ali opet šta će mi u kombajnu radio :osmeh:

Na novijim kasetofonima i cd plejerima ide plava zica za antenu a zuta za memoriju,crvena za radni napon.
Nego ova zica mislimo da je za onu antenu kao na BMW-u sto iskoci kad se upali radio.

Može za onu antenu koja se lepi na šoferku pa da ne radi stalno prikopča se na tu žicu i prilikom paljenje radija pali se i ona a može i za aktivnu bazuku.

:bravo:Nabavljena muzika za Mtz-a:bravo:
image058.jpg

Tako moze onda i sa telefonom ili mp3 plejerom.
Ovako sa zvucnicima moze da se slusa i dok se tovari djubre,ceka u redu na silosu,ako se ide za 1 maj i jos X drugih slicnih prilika.

Pioneer spojen u 560,jos ujutro da poranim i ubacim u malog fergusona blaupunkta i ja miran moze poceti branje.

Poslednja izmena:
Aco ja mislim da neces moci da ih ubacis tamo gore pored ventilacije jer tu ima izrezan lim za zvucnike od 13 cm,a koliko vidim ti imas elipse koje su duplo vece,ja kad sam ubacivao hteo sam okrugle od 16 cm ali nije moglo ,a i ove sto sam stavio super se cuju :cao:
jel si to kupio na stari buvljak?

problem je sto sam nasao samo jednu rupu gore,onu levu,a desne nema,izgleda da je nisu izbusili.Ali nema veze,napravicu drvene kutije,mozda bude jos lepse :cool:.Ne,to sam se dogovorio sa jednim drugarom da mu oberem lanac kukuruza i posejem iduce godine i da mi kupi 10 l. nafte :haha:

imam problem sa kasetofonom u traktoru!kad ga pojacam malo jace radi odredjeno vreme i onda kao da mu padne napon i ugasi se!sta bi to moglo biti?

nevalja radio!!
@ ACA & NA, bravo za muziku :bravo: i na sam taj, kad ja slusam da cuju i komsije.
da se zna ko ima najbolju muziku, jos jednom bravo :bravo::ppozdrav:
Da vidis sto imam muziku u Imt-u 542,neki opelov kasetofoni 3 zvucnika,nisu neki,ali dobro se cuje,dok smo orali sa njim,ceo atar cuje:osmeh:

Jel ima neko savet kako-cime ocistiti dugme na radiju ?
Radi se o digitalnom Blaupunktu od toliko dugmica njemu se zaprljalo ono sto vraca stanice od vecih ka manjima "<" a dok ga jos nisam stavio u traktor hocu da ga rastavim i ocistim jel ima neko konkretan predlog cime ?

Štapić za čišćenje ušiju i aceton za nokte. Možda malo zvuči smiješno ali ja sve kontakte čistim sa tim, samo ostavi da se osuši ptije nego ponovo sklopiš i biti će ok.

I ja mnogo stvari cistim stapicem za usi i cistim alkoholom,ali ovo nije jedna od tih stvari.
Naime on nema plocicu koja se skida pa da nju rastavim kao sto sam radio na drugim plejerima nego dugme ide direktno do prekidaca i dosta je komplikovano za rastaviti tj pipkavo a necu imati vremena pa sam mislio cetkicom nekom da iscackam ili kompresorom da izduvam nista mi drugo ne pada na pamet da moze odraditi posao.

Nazad
Vrh