Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sremac je napisao(la):sto s etice muzike u traktoru , na novom jd imam cd player pioneer novi .... z atraktore vam je najbolji pioneer , pa onda aisha ..... a sony nije , jer oce da unisti cd kod naglih udaraca i gubi signal jer se trakotr trese i ide po neravnom ... ovih dana treba da se montira na volan od jd mali daljinski na kojem cu da poajcavam ton , menjam pesme , menjam stanice na radiu i da palim i gasim radio ... nemam vremena da montiram ali do spremiranja cu namestiti ... pioneer no1
sremac je napisao(la):e za zvucnike nzm, al u kolima imam pionirovo ozvucenje ( komplet od par zvucnika pioneer) ( dok na trakotru jednom imam pioneer cd player i zvucnike a na drugom lg i mogu ti reci da lg nevredi ni po lule duvana pioneer 5 +
Kolke su dimenzije tog plejera? Jel manji od ovih standardnih, pošto, jelte, ne radi na cd?North ARMY je napisao(la):Mogu ja nabaviti i poslati nekom nov plejer koji radi samo na usb ili mem karticu za 50e,sa racunom garancijom.
Da jako je blizu..Moglo bi se reči pored ventilacije..zrine892 je napisao(la):Hmmm. Dali ti je venilacija jako blizu radia ?
Mozda stvara frekvenciju pa mu stvara smetnju ?
Primjetio sam sad u zadnje vrijeme,a sad dali prije nisam primječivao ili šta nebi znao..zrine892 je napisao(la):Jel se to događa u zadnje vrijeme ili je to tako često od kako si namontirao radio ?