Kinez, mislim da to izlazi sve iz iste kineske fabrike. Mateng tako nesto se zove, lako se nadje sajt na webu.
Ni ne lici na mateng imam onaj na ruci 185cm , naprijed nema limove ima lance , nazad nema da se podize lim , sa strane gdje stoji diferencijal totalno drugacije.
Inace kad sam svog dobio nije bio dobro sastevljen od kineza .kako sam otisao kasnije danju , slabije svjetlo ,vidim da iskre frcaju kao da brusilica radi , jedna remenica presekla komad metala , nije bila dobro namontirana imala konusnu cahuru , dosao kuci pa rastavio i sastavio kako treba.
Inace kod mog matenga se diferencijal jako grije , pretpostavljam da i to nisu sastavili dobro ide preko 150C , mjerio IR termometrom , kad se prospe voda ispari kao na ploci od sporeta. Nesme se rukom dodirnuti. Da radim vise vjerojatno bi se diferencijal razletio.
Ima 17 remenje i jako malo cekica , 30mm mekse drvo mrvi , inace kardan je slab koji se dobije sa njime , vec se malo iskrivio. Takodje i remenje se mora cesce kontrolisati po uputstvu.
A i traktor treba na ruci da drzi dosta tereta kad se podigne skroz izbacen na stranu , tezak je oko 750kg.