Rale 83
Prijatelj Foruma
Kolega ,danger je napisao(la):da,nisu te osovine skupe,ja sam prosle godine platio jednu oko 800 dinara u rumi na vasaru i jos rade

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ,danger je napisao(la):da,nisu te osovine skupe,ja sam prosle godine platio jednu oko 800 dinara u rumi na vasaru i jos rade
nikola indjija je napisao(la):Imam problem sa mtz 820 kao da nece da iskljuci blokadu pa kada skrecem on gura napred,jel moze da zariba nesto u blokadi
Ko je tebi rekao da se blokadom skrecenikola indjija je napisao(la):Imam problem sa mtz 820 kao da nece da iskljuci blokadu pa kada skrecem on gura napred,jel moze da zariba nesto u blokadi
gogi666 je napisao(la):Ko je tebi rekao da se blokadom skrecenikola indjija je napisao(la):Imam problem sa mtz 820 kao da nece da iskljuci blokadu pa kada skrecem on gura napred,jel moze da zariba nesto u blokadi?
Razmisli malo sto se zove blokada!!
Nije ni cudo sto vam odlazi diferencial![]()
igordulic je napisao(la):Vidim da o tome nije pisano pa ajd da stavim nesto novo a i interesuje me iskreno receno da li je motor pouzdan da to moze da izdrzi,jer kod mene nikad nije radio duze od 20 sati bez gasenja(konkretno u silazi,onda mi najduze radi ali opet nocu ne radimo tako da se staje a inace to dve nedelje prosek preko 15 sati radi sigurno.)danger je napisao(la):kod mene radi 15-20 dana bez gasenja(nekad manje nekad vise zavisi od vremenaigordulic je napisao(la):da li je neko probao sa rusom da radi par dana uzastopce tipa nedelju dana da se ne gasi i da se samo sipa gorivo(na njivi) i menjaje vozaci?
ako neko ima iskustva neka pise.)
sta je pisac hteo ovim da pita,ja sam tri nedeje orao 19 sati dnevno sa 82 bez problema,neznam dal ocekujes odgovor da to rus nemoze da izdrzi ili.........
Post je spojen: [time]1292050924[/time]_________________________________________________
rus 820 je trenutno sa 1000 eura popusta oko 16800e,nesto malo ispod da sad netrazim cenovnik po fiokama
a koje tebi rekao da sam okretao sa blokadom?,nisam skretaogogi666 je napisao(la):Ko je tebi rekao da se blokadom skrecenikola indjija je napisao(la):Imam problem sa mtz 820 kao da nece da iskljuci blokadu pa kada skrecem on gura napred,jel moze da zariba nesto u blokadi?
Razmisli malo sto se zove blokada!!
Nije ni cudo sto vam odlazi diferencial![]()
Problem je najverovatnije u ventilu ispod kabine koji ukljucuje blokadu.Otpusti crevo za blokadu na prikljucku kod ulaska u blokadu i ako iscuri ulje pod pritiskom blokada ce se iskljuciti.Posle ovog proveri da li se mozda samo zaglavio mehanizam na ventilu pa ga treba razraditi.Da bi bilo jasnije otpusti prikljucak koji ide na reducir pozicija 23.nikola indjija je napisao(la):Imam problem sa mtz 820 kao da nece da iskljuci blokadu pa kada skrecem on gura napred,jel moze da zariba nesto u blokadi
nikola indjija je napisao(la):Jel se moraju skidati poluosovine"trube" kada se menjaju trkaci u diferencijalu
To je dobro ondamica967 je napisao(la):Sto se tice rusa nema nikakvih problema da se samo menjaju vozaci a on da se gasi samo kada se sipa gorivo, to govorim iz licnog iskustva ove jeseni prilikom oranja sa MTZ-820.![]()
Ja sam zvao coveka i ima tu jako puno izmena,da bi se odradilo kvalitetno mora se nabaviti originalni delovi jer ce ti inace srati stalno turbina onda bilo bi dobro da se i klipovi promenu,mogu ti nabaviti broj od coveka meni je 20 minuta pricao i lepo sve objasnio zasto-kako-sta -gde itd.steva 1984 je napisao(la):Jel moze da se nabaci turbo na obican motor mtz 82 ili nije preporucljivo?