MTZ Belarus

Evo jedne dobre reklame za rusa
2yn4efa.jpg

autxl3.jpg

dmz9qc.jpg

I kad na sve pristanete dobijete ovo posle godinu dana.

toshiba je napisao(la):
igordulic je napisao(la):
Znaci ocete da kazete ako se uzme npr traktor za 25000e na to jos kad se dodaje te gluposti on ce kostati 30 000? + kamata ako je promenu?

Post je spojen: [time]1292278369[/time]

Kazem upravo sto sam napisao! Ako uzmes preko banke kamata "kao" 0% a ustvari oni anuiteti i ta subvencija dilera je kamata! A sto bi mi platili subvenciju dileru :sta: :sta: :sta: :zli: :zli: :zli:
Ako platis "cash" onda platis tu osnovnu cenu i teraj kuci. Povracaj nema veze sa ovim! Ako dobijes, dobio si!
Druze jel to proverena informacija? kad placas te anuitete i subvenciju dilera?

To ti je ono sa 0% kamate! Stizu ponude banaka preko poste, 5 puta sam procitao a veoma sitnim slovima pise da zadrzavaju pravo promena kamate!
Post je spojen: [time]1292352017[/time]

pa ne znam videcemo od sledece nedelje meni je kredit u postupku pa kad kazu kolki je stvarni dug onda cu tacno znati.Jer ako je istina to sto pricas onda mi ne treba traktor.

Post je spojen: [time]уторак, 14. децембар 2010. 06:47:01 CST[/time]

autxl3.jpg

dmz9qc.jpg

I kad na sve pristanete dobijete ovo posle godinu dana.

Kod mene je zadruga kupila daic fahra od 230 ks novog i rusa 1523 daicu je na 40 sati odpao zadnji tocak posle procurio rezervoar pa odpala palica menjaca i jos kojesta dok je rus oro i radio poslove koje je trebao daic da radi naravno sa manjim masinama tako da to nema pravila ,shet hepening,

Kod mene je zadruga kupila daic fahra od 230 ks novog i rusa 1523 daicu je na 40 sati odpao zadnji tocak posle procurio rezervoar pa odpala palica menjaca i jos kojesta dok je rus oro i radio poslove koje je trebao daic da radi naravno sa manjim masinama tako da to nema pravila ,shet hepening,
[/quote]

" shit happens"

SAKULJAN je napisao(la):
Ziva istina, taj Dajc samo stoji u radionici, dok su maseji i rusi poorali sve.

toshiba je napisao(la):

" shit happens"

[/quote]
3 PUT URA ZA RUSA

Odpao tocak,hmm?!Gadno,ali kada ti u sred oranja samelje zupcanik u diferencijalu mislim da je mnogo gadnije! :nono: Zupcanik tricavih 3000din,majstori nedelju dana u dvoristu i traktor rascerupan i razdvojen na pola.Inace radi se o 892,nesto malo vise od 700 radnih sati.

grunt je napisao(la):
robici je napisao(la):
e kako ja dana sprosao :zli: prolazio pored traktora,i ajd reko da parkiram u radionicu da ne kisne,i reko da pogledam ulje,kad ono iznad max ojojoj,e reko samo mi to falilo,i kad sam poceo izpustat ulje imao sam sta videti,izaslo oko 4 l antifriza.skino sam glavu ne vidim nista sumljivo,sutra cu skinuti karter i napolje klipove i hilzne.ja mislim da je jedna hilzna pukla,ali videcu kad skroz razklopim :udri:
Pukla je sigurno to se i meni desilo :udri:,nemoj vaditi klipove samo karter skini i uzmes baterijsku lampu i tacno ces videti na kojoj hilzni ima traga tecnosti

Skines karter(glavu si vec skinuo) i napunis blok sa vodom pa ces dole videti na kojoj stublini pusta.
Meni je pre 4 godine tako otisla gumica na stublini.Doso kuci iz oranj i sledece jutro kad gledam fali voda u hladnjaku.Sipam,sipam.... :udri:

e jutros mi crkla jedna prednja poluosovina , ona je meni stradala prije 3-4 godine , odlomljen jedan zub (negdje sam već pisao o tome) ja ti lijepo uzmem i navarim zub , sastavim i nije izdržala ni jedan dan opet otpadne
ja opet skinem , navarim elektrodom koja je namijenjena za takve stvari , obradim brusilicom i sastavim i to je tako trajalo do danas
danas kada sam uzeo da provjerim ulje u zupčanicima poluosovina vidim ima ulja ali su zupčanici ''sažvakani'' i zaslužuju zamjenu

otišla samo ta poluosovina , desna hirizontalna , onoj vertikalnoj nije ništa , ni traga na zubima

živio rus , brusilica i aparat za varenje :D

savoris je napisao(la):
e jutros mi crkla jedna prednja poluosovina , ona je meni stradala prije 3-4 godine , odlomljen jedan zub (negdje sam već pisao o tome) ja ti lijepo uzmem i navarim zub , sastavim i nije izdržala ni jedan dan opet otpadne
ja opet skinem , navarim elektrodom koja je namijenjena za takve stvari , obradim brusilicom i sastavim i to je tako trajalo do danas
danas kada sam uzeo da provjerim ulje u zupčanicima poluosovina vidim ima ulja ali su zupčanici ''sažvakani'' i zaslužuju zamjenu

otišla samo ta poluosovina , desna hirizontalna , onoj vertikalnoj nije ništa , ni traga na zubima

Savo ti si car :D ::svaka cast::

savoris je napisao(la):

I ja sam pre nedelju dana imao taj problem ja kupio obe 15e kom

Nazad
Vrh