nsnidza
Član
Evo jedne dobre reklame za rusa
I kad na sve pristanete dobijete ovo posle godinu dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze jel to proverena informacija? kad placas te anuitete i subvenciju dilera?toshiba je napisao(la):igordulic je napisao(la):Znaci ocete da kazete ako se uzme npr traktor za 25000e na to jos kad se dodaje te gluposti on ce kostati 30 000? + kamata ako je promenu?
Post je spojen: [time]1292278369[/time]_________________________________________________
konkretno rus 1025 kosta 24000e 25% ucesce je 6000e u ostane 18000e duga sto placas banci i na to se dodaje jos to sto je covek spomenuo ili?(kad to placas) nije mi sad najasnije bas....
Kazem upravo sto sam napisao! Ako uzmes preko banke kamata "kao" 0% a ustvari oni anuiteti i ta subvencija dilera je kamata! A sto bi mi platili subvenciju dileru
Ako platis "cash" onda platis tu osnovnu cenu i teraj kuci. Povracaj nema veze sa ovim! Ako dobijes, dobio si!
e to vec nije dobro, ne bi smelo da se takvo nesto desi....nsnidza je napisao(la):Pukla ona dva srafa sto drze poluosovinu unutra u butulji, ceo dan posla po zimi.
nsnidza je napisao(la):Evo jedne dobre reklame za rusa
Ziva istina, taj Dajc samo stoji u radionici, dok su maseji i rusi poorali sve.SAKULJAN je napisao(la):Kod mene je zadruga kupila daic fahra od 230 ks novog i rusa 1523 daicu je na 40 sati odpao zadnji tocak posle procurio rezervoar pa odpala palica menjaca i jos kojesta dok je rus oro i radio poslove koje je trebao daic da radi naravno sa manjim masinama tako da to nema pravila ,shet hepening,
toshiba je napisao(la):Kod mene je zadruga kupila daic fahra od 230 ks novog i rusa 1523 daicu je na 40 sati odpao zadnji tocak posle procurio rezervoar pa odpala palica menjaca i jos kojesta dok je rus oro i radio poslove koje je trebao daic da radi naravno sa manjim masinama tako da to nema pravila ,shet hepening,
grunt je napisao(la):Pukla je sigurno to se i meni desilo ,nemoj vaditi klipove samo karter skini i uzmes baterijsku lampu i tacno ces videti na kojoj hilzni ima traga tecnostirobici je napisao(la):e kako ja dana sprosao prolazio pored traktora,i ajd reko da parkiram u radionicu da ne kisne,i reko da pogledam ulje,kad ono iznad max ojojoj,e reko samo mi to falilo,i kad sam poceo izpustat ulje imao sam sta videti,izaslo oko 4 l antifriza.skino sam glavu ne vidim nista sumljivo,sutra cu skinuti karter i napolje klipove i hilzne.ja mislim da je jedna hilzna pukla,ali videcu kad skroz razklopim
savoris je napisao(la):e jutros mi crkla jedna prednja poluosovina , ona je meni stradala prije 3-4 godine , odlomljen jedan zub (negdje sam već pisao o tome) ja ti lijepo uzmem i navarim zub , sastavim i nije izdržala ni jedan dan opet otpadne
ja opet skinem , navarim elektrodom koja je namijenjena za takve stvari , obradim brusilicom i sastavim i to je tako trajalo do danas
danas kada sam uzeo da provjerim ulje u zupčanicima poluosovina vidim ima ulja ali su zupčanici ''sažvakani'' i zaslužuju zamjenu
otišla samo ta poluosovina , desna hirizontalna , onoj vertikalnoj nije ništa , ni traga na zubima
živio rus , brusilica i aparat za varenje
I ja sam pre nedelju dana imao taj problem ja kupio obe 15e komsavoris je napisao(la):e jutros mi crkla jedna prednja poluosovina , ona je meni stradala prije 3-4 godine , odlomljen jedan zub (negdje sam već pisao o tome) ja ti lijepo uzmem i navarim zub , sastavim i nije izdržala ni jedan dan opet otpadne
ja opet skinem , navarim elektrodom koja je namijenjena za takve stvari , obradim brusilicom i sastavim i to je tako trajalo do danas
danas kada sam uzeo da provjerim ulje u zupčanicima poluosovina vidim ima ulja ali su zupčanici ''sažvakani'' i zaslužuju zamjenu
otišla samo ta poluosovina , desna hirizontalna , onoj vertikalnoj nije ništa , ni traga na zubima
živio rus , brusilica i aparat za varenje
hrnciar je napisao(la):I ja sam pre nedelju dana imao taj problem ja kupio obe 15e kom