miroslav78
Član
ima neka akcija sada, pa ko misli da uzima rusa. bolje bi mu bilo neka pozuri..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav78 je napisao(la):ima neka akcija sada, pa ko misli da uzima rusa. bolje bi mu bilo neka pozuri..
proveri,ako dele džaba uzeo bi i ja jedanstiv je napisao(la):Bio sam pre podne u gradu....i kad sam se vraćao kući...obišao sam 6 komada novih Belarusa...inače ima 8 km od Kaća do grada...do 10 min vožnje...jel to dele za džabe
toshiba je napisao(la):Tako je ali ovde kamatu placas! A zove se anuitet i subvencija dilera! Nema nista dzabe!! I kad si potpisao, daju ti jedno 3 meseca lufta pa ti krnu jedo 6% kamatu zbog rizika poslovanja i.... gori su od zelenasa!
Neće oni dati kredit ako vide da ćeš ga teško otplatiti... a za strica....veruj mu tako je...kad da učešće 25%...to mu je rata!isidor je napisao(la):Nesto mi to opet kazem sumnjivo.Pogotovo kod pro kredit banke oni su ti kao stenice dosadni samo sam jednom otisao kod njih da se raspitam za neki kredit posle su me zvali nebrojano puta i dolazili jedno dava puta .Pa kod njih je princip da ti po svaku cenu uvale kredit .Meni cale kaze kao je stric uzeo traktor i da samo mu 15000 eura kredit za 952 ja i da samo 3000e godisnje placa ratu ja nesto neverujem
igordulic je napisao(la):Znaci ocete da kazete ako se uzme npr traktor za 25000e na to jos kad se dodaje te gluposti on ce kostati 30 000? + kamata ako je promenu?
Post je spojen: [time]1292303569[/time]_________________________________________________
konkretno rus 1025 kosta 24000e 25% ucesce je 6000e u ostane 18000e duga sto placas banci i na to se dodaje jos to sto je covek spomenuo ili?(kad to placas) nije mi sad najasnije bas....
Pukla je sigurno to se i meni desilo ,nemoj vaditi klipove samo karter skini i uzmes baterijsku lampu i tacno ces videti na kojoj hilzni ima traga tecnostirobici je napisao(la):e kako ja dana sprosao prolazio pored traktora,i ajd reko da parkiram u radionicu da ne kisne,i reko da pogledam ulje,kad ono iznad max ojojoj,e reko samo mi to falilo,i kad sam poceo izpustat ulje imao sam sta videti,izaslo oko 4 l antifriza.skino sam glavu ne vidim nista sumljivo,sutra cu skinuti karter i napolje klipove i hilzne.ja mislim da je jedna hilzna pukla,ali videcu kad skroz razklopim