Rale 83
Prijatelj Foruma
MA sta generalna kupis nov motor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zorancile je napisao(la):Robici, šta misliš ti koje klipove i karike ugradjuju u nove traktore?
zorancile je napisao(la):Ruske, iz fabrike iz Odese na primer. Ne stavljaju nemačke.
ja mislim da su kod mene drvenizorancile je napisao(la):Robici, šta misliš ti koje klipove i karike ugradjuju u nove traktore?
Lala iz Banata je napisao(la):Ma zavari ga i teraj.![]()
savoris je napisao(la):ja mislim da su kod mene drvenizorancile je napisao(la):Robici, šta misliš ti koje klipove i karike ugradjuju u nove traktore?![]()
![]()
![]()
druze nisam za svadju,ali zajebavaj nekog drugog,a ovde pisi ako se razumes u nesto u vezi traktora,a ne da lupas g.... izvinite za of,ali nisam mu namerno pisao privatnu poruku.savoris je napisao(la):ja mislim da su kod mene drvenizorancile je napisao(la):Robici, šta misliš ti koje klipove i karike ugradjuju u nove traktore?![]()
![]()
![]()
li tu je i kvalitetzorancile je napisao(la):Robici: Petar Drapšin Mladenovac pravi sklopove za Mtz, zvao sam prošle godine fabriku da pitam jer mi je jedna mušterija tražila kvalitetne. Kad je čuo cenu, odustao je. Zaboravio sam tačnu cenu, ali je bilo oko 400-450 evra, ako neko zna tačno neka napiše.
pa vjerovatno se razumijem nešto malo , čim si me na PP pitao laičku stvar kako se šteluje kvačilo na T40robici je napisao(la):druze nisam za svadju,ali zajebavaj nekog drugog,a ovde pisi ako se razumes u nesto u vezi traktora,a ne da lupas g.... izvinite za of,ali nisam mu namerno pisao privatnu poruku.savoris je napisao(la):ja mislim da su kod mene drvenizorancile je napisao(la):Robici, šta misliš ti koje klipove i karike ugradjuju u nove traktore?![]()
![]()
![]()
savoris je napisao(la):pa vjerovatno se razumijem nešto malo , čim si me na PP pitao laičku stvar kako se šteluje kvačilo na T40robici je napisao(la):druze nisam za svadju,ali zajebavaj nekog drugog,a ovde pisi ako se razumes u nesto u vezi traktora,a ne da lupas g.... izvinite za of,ali nisam mu namerno pisao privatnu poruku.savoris je napisao(la):ja mislim da su kod mene drvenizorancile je napisao(la):Robici, šta misliš ti koje klipove i karike ugradjuju u nove traktore?![]()
![]()
![]()
niti imam namjeru da se svadjam , bar ne sa tobom jer mi nisi interesantan , ali svaka ti čast ako si ti spreman da daš 500 evra za 4 klipa za rusa , ja to stvarno poštujem i do crne zemlje se poklanjam takvim ljudovima![]()
![]()
![]()
Ja sam imao isti problem i posle tri nova auspuha slomila se izduvna grana. Pitao sam za savet na forumu i bilo je raznih predlogastiv je napisao(la):Danas mi se polomio auspuh na 1025:gde kupujete'' dotični'' u okolini NS
ili možda da se zavari? Traktor ima 2 godine
![]()
ja se sa tobom slazem,ali kakav je to majstor kad mu je smesno da se daje 500E za 4 klipa,njemu je bolji taj od 20 eura,pa naravno,ima vise poslaRale 83 je napisao(la):@savoris @zorancile
Neko tu nedostaje pocinje na panon... al nesmem da ga pominjem ili bar necu iz postovanja
Bas nista neznate o traktorima , za kaznu sada da procitate celu temu MTZ da obnovite gradivo![]()
![]()
![]()
@robici
kad je cika savo radio hidrauliku mi smo vukli serpe po dvoristu , a kad je ugradjivao orbitor ja i ti smo ucili da vozimo rusa , tako da treba oboje da se spustimo dole dok ne dobijemo i neki BAN jel vidis kako samo lete postovi ovde
ja sam baš planirao ovih kišnih dana da ponovo pročitam temu od početkaRale 83 je napisao(la):@savoris @zorancile
Neko tu nedostaje pocinje na panon... al nesmem da ga pominjem ili bar necu iz postovanja
Bas nista neznate o traktorima , za kaznu sada da procitate celu temu MTZ da obnovite gradivo![]()
![]()
![]()
@robici
kad je cika savo radio hidrauliku mi smo vukli serpe po dvoristu , a kad je ugradjivao orbitor ja i ti smo ucili da vozimo rusa , tako da treba oboje da se spustimo dole dok ne dobijemo i neki BAN jel vidis kako samo lete postovi ovde
čak je manje i od 20robici je napisao(la):ja se sa tobom slazem,ali kakav je to majstor kad mu je smesno da se daje 500E za 4 klipa,njemu je bolji taj od 20 eura,pa naravno,ima vise posla![]()